REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Aglomeraţie în VAMĂ chiar și după TERMINAREA sezonului ESTIVAL

Aglomeraţie în VAMĂ chiar și după TERMINAREA sezonului ESTIVAL

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:10 1211

Cu toate că vara a luat sfârșit și sezonul estival de anul acesta s-a încheiat și el, iată că primul weekend din luna septembrie a continuat să aducă un val de turiști la mare. Deși vremea a fost capricioasă, cu ploi și vijelii, turiștii nu s-au speriat și au apucat, în număr destul de mare, drumurile către litoral. Potrivit agențiilor de turism, în unitățile de cazare înregistrate s-au strâns în jur de 60.000 de turiști.

Dacă săptămânile trecute cea mai populară zonă a fost cea din nordul litoralului, de data aceasta turiștii au ales Vama Veche, fiind cel mai probabil nostalgici după vremurile de altădată, când distracția în Vamă era în toi. Acum, lucrurile stau puțin altfel, date fiind regulile pe care pandemia de Covid-19 le-a impus și pe care se pare că turiștii le-au ignorat cu brio.

Nimic nu le-a stat în cale, nici măcar pandemia

Sezonul estival tocmai s-a încheiat, însă turiștii nu și-au terminat vacanțele. Aceștia au profitat de relaxare pe ultima sută de metri întrucât în curând încep și scolile. Pe faleza din Vama Veche, zeci de turiști au fost surprinși bucurându-se de mare, fără să mai țină cont de vremea rece de afară. Totuși ceva le-a dat bătăi de cap turiștilor și anume, masca de protecție. Cei mai mulți dintre aceștia nu au respectat măsurile de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus ori au „uitat” de acestea pentru că măștile au lipsit din peisaj, iar distracția în grupuri numeroase a fost în toi.

Să nu mai amintim și de Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care s-a decis purtarea obligatorie a măștii în aer liber, în zone aglomerate precum falezele, piețele, târgurile, etc., în intervalul orar 18:00-24:00, despre care lumea a uitat.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vama este de fapt locul dezinhibarii,al eliberarii de trauma inregimentarilor de tot felul. E bine ca exista supapa asta,doar ca autocontrolul participantilor este neclar. Da,in Vama se bea,se fumeaza,se fute,dar unde nu se face asta? Te pomenesti ca doar in Vama femeile isi pierd virginitatea,ca acolo se invata cum se bea? Ditati Vasluiul ,Oltenia intreaga,Bucurestiul,Clujul si nu mai adaug,toate astea sunt infinit mai desantate decat Vama Veche. Vama e pistol cu apa fata de orasele mari ale Romaniei,in privinta drogurilor si altor cacatisuri. Frustratilor,va schimbati de veniti in Vama!
0
0
vama aia e infestata de rapanosi,covidati,etc.Carati.ve in cotetele de unde ati venit! preturile te fac sa fugi,dar repede.mincarea la soni mai mult apa,plaja betonata si parcelata,distractie maxima intre mirletzi..
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614