REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AGLOMERAŢIE la casieriile Universităţii „Ovidius”. Studenţii sunt REVOLTAŢI!

AGLOMERAŢIE la casieriile Universităţii „Ovidius”. Studenţii sunt REVOLTAŢI!

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:00 559

Studenții de la Universitatea „Ovidius” reclamă faptul că sunt nevoiți să aștepte cu orele pentru a achita taxele solicitate de facultăți, fie pentru înscrierea la licență și dizertație, fie pentru examenele restante. În fotografiile realizate de un cititor al cotidianului „Replica de Constanța” se poate vedea cum, ieri, cozile la casieriile universității, atât în Campus, cât și la sediul central, de pe Bulevardul Mamaia, se întindeau până în afara clădirilor.

„E bătaie de joc la Universitatea Ovidius! Ca să ajungi la casierie să îți plătești taxele de înscriere în licență, uite ce cozi trebuie să înduri! Stau de două ore și nu s-a mișcat coada!”, ne-a semnalat cititorul nostru.

Sesizat cu privire la problema semnalată, rectorul Sorin Rugină a declarat că situația a fost deja discutată în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație și vor fi luate măsuri în cel mai scurt timp. „S-au aglomerat casieriile, întrucât în aceeași perioadă se desfășoară examenele restante și înscrierile pentru licențe, urmând să fie și admiterile din sesiunea de toamnă. Am discutat problema, se încearcă suplimentarea casierelor și optimizarea circuitelor cu documentația”, a precizat rectorul Sorin Rugină.

Măsura este tardivă, consideră însă studenții, în condițiile în care astăzi, până la ora 15,00, trebuie să achite taxele cei care încep pe 6 septembrie examenele de licență. „Plătim 500 de lei pentru înscrierea la licență, cred că se putea găsi o soluție din timp, să nu stăm cu orele la cozi!”.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai, alde astia care ocarati U.O.C., credeti ca in privat la Spiru sau mizeria de Saguna este mai bine? Hai sictir!
1
2
daca erau plecati makidonii cu oile la pascut
4
0
Sa plateasca studentii taxele in fata calculatorului, inapoiatilor de la UOC. Profesori de 2 lei ce sunteti, niste mediocrii, asta sunteti. Ce cautati in inv. superior???? V-ati imbogatit si acum tineti studentii la cozi ca pe niste sclavi.
0
2
daaaa o sa ia masuri menegerul Sorin.Prietenului meu Ali prietenului lui Mustafa prietenului lui Darius si si prietenului Cristi.La toti acesti masurile le vor fi luate in gura lui de japita.
2
1
In ce tara beneficiaza de atatea gratuitati ? REPLICO ... voi nu folositi diacritice ?
2
1
Pai voi nu cititi mai sus ca acolo e vorba de o Comedie Amara cu Patimile lui Ovidiu??La ce va asteptati? La un teatru al absurdului?
5
0
Daca tu ai terminat faculttatea Ovidius si in plus cu doi de T, este clar de ce ai aceste frustrari si nu stiu cum de mai esti si absolvent. Insa, mai de graba cred ca esti un mancator de materie maro care stai si freci motanul in loc sa te duci la munca, analfabetule!
6
3
cea mai primitiva universitate din tara !!!
11
3
mare bataie de joc la adresa studentului se petrece in aceasta faculatte cu renume.OPC poate sa mai reglementeze deficientele care sunt de ani de zile .Asta pentru ca au de incasat si traiesc bine cu totii de pe spinarea noastra.Ia sa nu mai plateasca nici un student ce vor face ?Aaaa vor invata sa respecte la randul lor pe student.
6
4
sau cei care studiaza cu taxe.Invatati...invatati bulangiilor! Facultati absolvite pe banii parintilor si ai bunicilor.
7
6
Examen de disertatie nu dizertatie
9
1
Rugina si setul de machedoni care au invadat universitatea dati afara. Nu sunt buni de nimic.
13
3
de ce nu isi platesc la banci? intreb pentru un prieten
10
0
Universitatea ovidius reprezinta o mare bataie de joc. Absolventii stau la cozi interminabile pentru semnaturi, desi au de sustinut in cateva zile examenul de licenta. Organizarea lasa de dorit ca de obicei, personalul sictirit si slab pregatit, o adevarata experienta neplacuta aceasta universitate.
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218