REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Aglomeraţie mare! Un pacient reclamă că un însoţitor a stat în picioare. Reacţia Spitalului Judeţean: „Nu mai avem paturi libere!”

Aglomeraţie mare! Un pacient reclamă că un însoţitor a stat în picioare. Reacţia Spitalului Judeţean: „Nu mai avem paturi libere!”

Replica API 15 iulie 2017 | 00:00 293

Un pacient internat la secția de gastrologie a Spitalului Județean Constanța a ţinut să atragă atenţia asupra unei situaţii anormale, după cum susţine acesta. Lucian Neacșu relatează că o femeie, care s-a internat cu copilul său în spital, cel din urmă bolnav, a fost nevoită să stea în picioare ore în șir și că nu i s-a oferit pat. Pe de altă parte, conducerea spitalului spune că femeii i s-a oferit un scaun pentru a nu sta în picioare, motivul fiind acela că nu mai existau paturi disponibile. „Cazurile de urgenţă au întâietate în faţa însoțitorilor pacienților”, explică reprezentanţii unităţii medicale.

„Sunt internat în secția gastrologie a spitalului județean Constanța la camera 2408. În salon cu mine mai este internată o persoană cu handicap grav, iar mama acestui pacient care a fost internată odată cu el are dreptul comform legii la un pat de spital, iar această femeie a fost lasată să stea și să doarmă în picioare ca și caii, iar după ce că a așteptat 5 ore o salvare care să aducă pacientul de la Medgidia la Constanța. Când am comunicat personalului medical despre aceasta stare de fapt mi s-a spus ca lor li se rupe și că nu are nimeni ce să le facă”, susţine bărbatul.

Pe de altă parte, conducerea spitalului, prin managerul Cătălin Grasa, precizează faptul că femeii i s-a oferit un scaun, iar asta pentru că toate paturile erau ocupate de pacienți veniți pe cazuri de urgență. „Secția era ocupată de pacienți. Nu putem ocupa paturile dacă avem persoane internate pe cazuri urgente cu persoane care sunt însoțitoare”, a precizat Cătălin Grasa, managerul SJUC.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaa nu sint paturi,de parca bun simt aveti nu mai vb se empatie.Banul spaga va e stapin la mai toti de acolo de la asa zisul spital.In fapt ii o morga extinsa.
0
0
La spital este nevoie de oameni cu oua sa dea de panant cu cei care se fac ca muncesc
4
0
si infirmierele care iau spaga si fura de la pacientii neinsotiti la urgenta ce sa mai zicem,toate fufele care se imbraca cat mai sexi parca sunt pitipoance chiar daca sunt trecute
2
0
Din pacate si la Mangalia sunt deficiente majore in urgenta.Este sezon estival si cazurile sunt multe si diverse, dar asta nu inseamna ca personalul medical nu trebuie sa'si faca treaba cum trebuie.Cum e posibil sa se puna o perfuzie unui pacient cand nu l-ai investigat, nu i -ai luat o tensiune, o temperatura, nu l -ai atins de zici ca era ciumat, doar in baza la o simptomatologie spusa de pacient.?! Atat si pacientul a fost lasat in voia sortii cu recomandarea de a reveni in urgenta daca situatia se agraveaza.Recomandarea telefonica prin asistenta ca era 2 noaptea si se odihnea.
4
0
tot acest dezastru despre care am citit si vom mai citi,se datoreaza PSD izarii conducerii spitaluluiex grasa fost vicepresedinte psd,tata militian comunist,iar majoritatea sefilor de sectii tot sotii,amante,cunostinte din categoria sobolanilor rosii!in functii de conducere trebuiesc buni romani, buni gospodari!jos ps!scoaterea in afara legii a psd!
2
0
Atunci cand conducerea spitalului a auzit ca domnul Lucian a spus de televiziune, s-au apucat sa faca curatenie in saloane, sa stranga gandacii morti de pe langa paturi si sa schimbe asternuturile, iar persoana in cauza a fost " externata din spital", pe motiv ca s-a vindecat si se simte perfect!
0
1
Constanta cu cele mai imputite sputale medici spagari si asistente idioate.
4
3
daca tot am redus numarul de paturi,personalul,ce nu se potriveste,nu sunt locuri,populatia fiind la fel de multa
0
1
Ce tot va mrati atat
3
1
O parte din personalul medical nu are pregatire absolut deloc sa nu mai zic de educatie.incepand de la infirmiere care nici deseul nu il strang din salon,sectia pediatrie Terapie-acuta sunt cele mai neexperimentate asistente,habar nu au sa prinda o vena .sunt doua fufe brunete infumurate dar habar de meserie nu au ,nimeni nu ajunge acolo drag
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218