REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

AGRESAŢI ÎN TRAFIC! Comercianţii şi cerşetorii, veşnica imagine din intersecţii

AGRESAŢI ÎN TRAFIC! Comercianţii şi cerşetorii, veşnica imagine din intersecţii

Replica API 27 aprilie 2017 | 23:44 317

Nu scăpăm de vânzătorii ambulanţi şi cerşetorii care ne agasează în trafic. Deși poliţiştii locali din Constanţa au descins de atâtea ori în intersecţii şi i-au adunat de pe stradă pe cei care cer bani şoferilor, dar şi pe cei care vând diverse produse sau împart materiale publicitare, aceștia nu se învață minte.

În cursul zilei de marți, 25 aprilie, a.c., la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu, în doar câteva secunde, printre mașini, și-au făcut apariția doi bărbați. Aceștia nu cerșeau, ci vindeau ștergătoare de mașină și suporturi pentru centura de siguranță. Cel mai probabil aceștia au stat în intersecție o zi întreagă, având în vedere că fluxul de autoturisme în acea zonă este unul destul de mare.

Precizăm că fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Județului Constanţa, Adrian Rapotan, a susținut în anul 2016 necesitatea implementării atăt la nivelul municipiului, căt şi în staţiunea Mamaia a unui sistem integrat de monitorizare cu camere video.

Iată care ar fi intersecțiile cele mai periculoase și unde ar fi necesar un sistem de supraveghere video: câteva dintre intersecţiile în care ar putea fi instalate camerele video: bulevardul Mamaia cu strada Ion Raţiu (intre IPJ şi Universitatea ,Ovidius"), bulevardul IC Brătianu cu strada Dezrobirii (zona Pod Butelii), bulevardul Tomis cu strada Nicolae Iorga (zona Spitalului Judeţean Constanţa), bulevardul Mamaia cu strada Soveja (zona Delfinariu), bulevardul Tomis cu bulevardul Mamaia (zona Capitol), bulevardul Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (zona Dacia), bulevardul Tomis cu bulevardul Ferdinand, (zona Miga), bulevardul IC Brătianu cu bulevardul 1 Decembrie (zona Icil), bulevardul 1 Decembrie cu strada I L Caragiale (zona Casa de Cultură), bulevardul Ferdinand cu strada Theodor Burada (zona Gară), bulevardul Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu (zona Vapor - intrare în municipiul Constanţa), bulevardul Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei (zona CET), bulevardul Tomis cu strada Soveja (zona Tomis 3), bulevardul Tomis cu strada Poporului (zona Victoria).

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Statul nu are multe legi clare iar cele clare nu se aplica.Sunt cersetori ca si un fel de angajati cu forta de niste javre. Ei oricum ar trebui consiliati de un stat uman,altfel diferenta intre ei si cainii vagabonzi ar fi subtire,ramanand ca alternativa eutanasierea,ca in Germania nazista.Radicalismul societatilor in declin ca a noastra aduce in fata monstrii din noi.Vrem sange,vrem suferinta altora ca spectatorii anticuluii Colloseum,redevenim animale brute cu chip umanoid.Ce valoare are un popor care nu-si alege sefii buni? Pai, valoarea de cacat a sefilor!
0
0
Ar mai trebui instalate la : Mihai Viteazu cu Ctin Bratescu; Mihai Viteazu,zona mag.Tomis; Mihai Viteazu cu Nicolae Iorga.
0
0
la bulgari este mai CIVILIZAT !
2
0
lumea a 4 a e la constanta se vede de la o posta te trec fiorii miszeria si sobolanii te mananca boala sta deauspra constanntei un oras tiganesc cu cai si carute si batrani senili cu upeu si iubitori de animale retarzi
6
0
Nu se vrea montate camere video de monitorizare a acestui oras ..piete ..intersectii etc ptr ca mafia tigarilor si a contrabandei este prea mare si sunt implicati cei care conduc orasul ..primarie ..politie etc .
3
0
Suedia cu ,,suedheji si suedheje'' sau miorita-land
1
1
Romania a auzit de camere?pai tara asta e la nivelul africii,partea saraca a Africii,civilizatie vrei sa vezi tu la noi?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614