REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AGRESOR din CERNAVODĂ, CONDAMNAT după ce a PICAT TESTUL POLIGRAF!

AGRESOR din CERNAVODĂ, CONDAMNAT după ce a PICAT TESTUL POLIGRAF!

Replica API 15 ianuarie 2022 | 00:22 4774

Un bărbat din Cernavodă susține că a trecut prin clipe de coșmar. Acesta a ieșit din locuință să ia ceva din mașină, însă s-a trezit că și o altă persoană a pătruns în autovehicul. A urmat o luptă între cei doi, apoi urmăriri pe străzile din Cernavodă, dar și o înjunghiere (plagă superficială). Audiat, agresorul a spus că nu este adevărat, că a fost invitat să intre în autoturism. S-a lăsat cu testări poligraf și iată că instanța de fond, adică Judecătoria Medgidia, l-a condamnat, la filmele anului trecut, la 2 ani cu executare. Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe 12.04.2022.

Partea vătămată a declarat că, la data de 11.07.2021, se afla la domiciliu împreună cu soția și fiul său, iar în jurul orelor 00:30, a ieșit în stradă la autoturismul său, marca VW Passat, ce se afla parcat în fața porții imobilului nr. 4, pentru a lua mai mulți pamperși ce se aflau în interiorul autoturismului. A ajuns la autoturism, a deschis portiera stânga spate și a intrat înăuntru. În timp ce se afla în interior, a observat că s-a deschis portiera față dreapta și pe scaun s-a așezat Nicu Oană, care a deschis torpedo-ul mașinii cu intenția de a sustrage bunuri, acesta neobservând că persoana vătămată se afla pe bancheta din spate. Între ei sa început un conflict fizic, după care agresorul a fugit, iar persoana vătămată l-a urmărit pe străzile din Cernavodă. Între timp, soția persoanei vătămate a sunat la 112.

Urmărirea a continuat, agresorul i-a mai aplicat lovituri părții vătămate, inclusiv cu un obiect tăietor – înțepător, provocându-i o rană superficială. A sosit la fața locului Poliția, iar agresorul a fost condus la audieri. Acolo, nu a recunoscut nimic, precizând că a fost invitat să intre în mașină și a fost luat la bătaie.

A fost supus unui test poligraf, pe care l-a picat. Mai exact, în finalul declarației, suspectul și-a manifestat acordul de a fi supus testării poligraf. Inculpatul a răspuns negativ la următoarele întrebări: L-ai agresat în vreun fel pe C.I. în data de 11.07.2021? Ai mințit în declarațiile date la poliție? Potrivit concluziilor raportului de constatare criminalistică din 21.07.2021, aceste răspunsuri au provocat modificări specifice comportamentului simulat.

A fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, iar la finele anului 2021 a fost condamnat de Judecătoria Medgidia la 2 ani cu executare.

Acum urmează să se judece apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu io trag lu Vera de doi ani ,Memet va fi nasu nostru
0
0
Eu cand sunt de serviciu, cu CT18 PCV fac cumparaturi la Penny,plimb neamurile,mai urmeaza sa fac taxi,doar este sat fara stapani la locala Cernavoda!Apropo,umflam km si motorina o bag la CT 74 CMO
5
0
Juganaru de la locala inspectorul analfabet care nu leaga doua cuvinte dar se da mare inteligent
6
0
De cand Poligraful este proba ?
4
4
articol, orasul Cernavoda nu este mai departe de Bolintin...Haos, furaciuni,proxenetism,scandaluri....Politia ocupata cu strangerea cotizatiilor de la killeri care conduc orasul.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218