REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Agresorul Ninja din Valu a ATACAT și un LUPTĂTOR DIAS!

Agresorul Ninja din Valu a ATACAT și un LUPTĂTOR DIAS!

Replica API 9 octombrie 2020 | 00:09 13373

Un scandal cu săbii a avut loc acum câteva zile, în Valu lui Traian, totul pornind de la o datorie. Agresorul, fiind vorba de Viorel Marian Ciobotaru, este cunoscut cu antecendete penale, în 2010 el mai fiind implicat într-un incident similar, dată la care un luptător DIAS, care intervenise pentru aplanarea conflictului, a fost atacat cu un topor.

Amintim că polițiștii au fost solicitați să intervină în urma unui scandal cu săbii, în localitatea constănțeană Valu lui Traian. Din primele informații, se pare că este vorba despre o agresiune între doi bărbați care se cunosc. Un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu sabia în zona capului de un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit anchetatorilor, în sarcina lui Viorel Marian Ciobotaru s-a reținut că, la data de 3.10.2020, în jurul orei 14.45, pe fondul unui conflict legat de o sumă de bani, a agresat-o fizic pe persoana vătămată M.V., lovind-o în mod repetat cu o sabie în zona capului, provocându-i leziuni traumatice (care i-au pus viața în pericol), care au necesitat pentru vindecare un număr de 35 de zile de îngrijiri medicale.

Propus spre arestare: de la Judecătorie s-a ajuns la Tribunal, acum la Curte

Astfel, Viorel Marian Ciobotaru a fost propus spre arestare la Judecătoria Constanța, pe 6 octombrie magistrații stabilind ”Admite excepţia necompetenței materiale a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, invocată din oficiu. În temeiul art. 50 alin. (1) C. proc. pen. raportat la art. 224 alin. 2 c.p.p., cu referire la art. 36 alin. 1 lit. a) c.p.p., art. 1 alin. 2 c.p.p., art. 3 alin. 5 c.p.p., art. 8 c.p.p., declină competenţa de soluţionare a cauzei privind propunerea de arestare preventivă a inculpatului C.V.M., în favoarea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa”. Motiv pentru care, propunerea spre arestare a ajuns la Tribunal, dar judecătorii au decis, pe 7 octombrie: ”Admite excepţia necompetentei materiale a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, invocată de către Ministetul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În temeiul art. 50 alin. 1 raportat la art. 53 şi art. 224 alin. 2 cu referire la art. 35 – toate din Codul de procedură penală, declină, în favoarea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, competenţa de soluţionare a cauzei privind propunerea de arestare preventivă a inculpatului Ciobotaru Viorel-Marian, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, în dosarul de urmărire penală nr. 8876/P/2020. În conformitate cu dispoziţiile art. 51 alin. 1 din Codul de procedură penală, constată ivit conflictul negativ de competenţă. În temeiul art. 51 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune sesizarea Curţii de Apel Constanţa – Secţia penală şi pentru cauze penale cu minori şi de familie, în vederea soluţionării conflictului negativ de competenţă”, potrivit minutei judecătorești.

Împlicat în scandaluri similare dar și în înșelăciuni

Viorel Marian Ciobotaru este cunoscut cu antecedente penale. A fost trimis în judecată pentru înșelăciune, însă procesul penal a încetat în urma împăcării părților. De asemenea, în 2010, a fost implicat într-un scandal cu săbii și topoare, tot în Valu lui Traian, dată la care a fost atacat cu un topor și un luptător DIAS (actualul SAS).

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un parsiv marean
0
0
O zdreanta de moldovean.. care tine o cioara ... s au ridicat pe furtul de fier vechi din triajul Valu lui Traian.. politia si Mitroi fiind mana in mana cu jigodiie.
2
5
Structurili sa nu faca economie la munitie,noi contribuabilii platim nu ne uitam la bani.Aprobam chiar la foc automat!
14
8
direct impucat in cap.. el cat si acolitii lui. Mare ninja.mare articol
20
7
cu ce banii si-a cumparat agresorul bmw x6 care acum 10 ani era hot de fiare vechi ,un om cu un salariu in mana de cel puti 4000 ron pe luna nu si-ar permite sau uitativa la toate anunturile de pe grupurile din valu cine vinde terenuri numai consilierii locali mafia terenuriilor asa se va incheia acest caz cu bani oferiti victimei macar sa fie peste 1 mil de euro
15
8
Toata lumea stie cine este de fapt Mitroi, ce tot il coafam atata
12
7
Cand erai mic erai cel mai prost din curtea scoii iar acum esti cel mai prost din parcare si labagiu pe deasupra
7
10
Vai de mama lui de interlop... mana lui Mitroi ... golitorii de triaje Valu lui Traian
11
4
are baiatul coaie . felicitari . la parnaie va avea prietena
7
9
plitia, parchetul il lasa slobod, apoi confor legilor dupa patru cinci ani de statiune si odihna o ia de la capat! masa si confortul sunt platite de mostenitorii victimilor foste si ce vor mai fi!
11
6
la puscarie ce produce aia sa manance
17
8
Trebuie invatat o lectie, nu-mi vine sa cred, am ajuns ultima tara in materie de securitate, mai rau ca teroristii
26
10
Ce putere are mitroi
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218