REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Agricultura din Bulgaria iese la atac cu 12 "iepuraşi" Playboy. Iată calendarul bunătăţilor bulgăreşti!

Agricultura din Bulgaria iese la atac cu 12 "iepuraşi" Playboy. Iată calendarul bunătăţilor bulgăreşti!

Replica API 1 decembrie 2012 | 00:00 189

"Sex Sells" este un artificiu exploatat pe scară largă de publicitari la care mai nou au apelat şi fermierii bulgari din dorinţa de a-i momi deopotrivă pe conaţionalii lor dar mai ales pe străini să se uite cât mai mult la produsele muncii lor.

Producţia agricolă trebuie să aducă femierilor bani - bani pentru a-şi acoperi cheltuielile de producţie şi continua producţia; bani pentru a se dezvolta şi adopta noi tehnologii. Pentru aceasta ei trebuie să vândă, iar pentru a vinde trebuie să apeleze la toate tehnicile de marketing şi formele de promovare imaginabile.

Într-o lume în care singurul lucru care contează este să vinzi cât mai mult există puţine "tabu"-uri pentru cei care au misiunea de a-i convinge pe potenţialii consumatori să îşi plece ochii asupra produselor pe care vor să le promoveze, iar exploatarea sexualităţii feminine nu este deloc pe "lista neagră".

Chiar şi diferite cauze nobile, precum interzicerea vânătorii pentru producţia hainelor de blană, au apelat pentru atragerea atenţei asupra mesajului transmis la frumuseţi feminine.

Cei de la fermer.bg, publicaţie dedicată fermierilor bulgari, au apelat pentru promovarea produselor agricole ale ţării lor la "iepuraşii" Playboy şi modelele cele mai cunoscute de pe catwalk-ul de la sud de Dunăre cărora le-au cerut să pozeze nud în calendarul pe 2013. Fiecărei luni i-a fost asociat un produs agro-alimentar specific Bulgariei, precum laptele, mierea, cerealele, uleiul de trandafir, făina, ouăle, piersicile, morcovii, pepenii, lâna, salata şi vinul roşu.

Motto-ul calendarului a fost stabilit "alegeţi produsele bulgăreşti"!

Pentru a vizualiza calendarul complet, accesaţi agrointel.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367