REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ai WhatsApp? Iată cât de simplu poţi reclama taberele de nomazi din Constanţa ori ‘scormonitorii’ de gunoaie!

Ai WhatsApp? Iată cât de simplu poţi reclama taberele de nomazi din Constanţa ori ‘scormonitorii’ de gunoaie!

Replica API 7 aprilie 2018 | 00:00 293

Poliţiştii locali constănţeni, însoţiţi de angajaţi ai firmei de salubrizare Polaris M. Holding, au continuat, vineri, 6 aprilie a.c., acţiunile de ecologizare a municipiului Constanţa. Astfel, echipajele au ajuns pe terenul din spatele supermarketului VIVO!, în perimetrul străzii Prelungirea Barbu Ştefănescu Delavrancea, unde mai multe persoane, împreună cu numeroşi copii, se aciuaseră, spre disperarea locuitorilor din zonă. Poliţiştii au aplicat trei amenzi, iar angajaţii Polaris au curăţat zona, nomazilor punându-li-se în vedere să părăsească terenul şi să plece în localitatea de domiciliu.

Tot vineri, poliţiştii locali au ajuns şi în cartierul Inel II, pe strada Solidarităţii, unde locuitorii au reclamat că mai mulţi romi caută prin gunoaie şi apoi adună PET-uri şi alte materiale reciclabile, pe domeniul public. Aici au fost depistate două persoane, care au fost amendate, iar zona curăţată.

Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei.

„Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului. Având în vedere campania "Curățăm Constanța Noastră" solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.

Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu curat și sanătos în municipiul Constanța!”, este mesajul transmis de reprezentanţii Direcţiei Poliţiei Locale Constanţa.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hristoa a inviat, sarbatori fericite tuturor crestinilor!
1
1
Scrie foarte clar ca acesti romi nu sunt din oras ci din localitati din judet s a dispus masura amenzii si trimiterea lor catre localitatile de bastina! Si vezi ca Henri Coanda a fost o mare personalitate in istoria acestei tari dar tu cred ca cunosti numele asta datorita cartierului de asistati!
5
0
Sa ii mute in cartierul Henry Coanda sa stea la un loc cu romii si romanii
2
8
La noi cand?
5
0
Pai daca isi iau doar materialele reciclabile nu este o problema, problema este ca scot gunoiul din pubele si nu il mai pun la loc. daca vor un loc de munca vor gasi la polaris.
8
1
Adunau peturi si alte materiale reciclabile, pe care le vindeau sa isi asigure traiul. Acum vor incepe sa fure si sa faca alte nenorociri. Au venit excrocii de la polaris sa faca curatenie.... Ei au venit ptr tonele de peturi pe care le au gasit la amaratii aia si pe care le au luat gratis. De ce i a lasat politia sa se stabileasca in acele zone ? Ptr ca ei nu sunt acolo de 2 zile , ei sunt acolo de ani de zile....
10
7
Bai tatarii sunt in Constanta de foarte multe generatii in schimb voi sunteti moldoveni parveniti la prima sau a doua generatie pe la oras panaramelor noroc cu Ceasca ati vazut si voi marea in pl mea de neghiobi!
12
7
Tatarii cei mai hapsini sunt
5
13
tu inca nu esti in stare sa faci diferenta intre turci,tatri si tigani...esti mai prost decat permite legea
18
5
vecinii mei de la et.3 sunt tatari f generosi si calzi
19
6
Tatarii sunt o minoritate bine integrata, oameni care in majoritate respecta legea si respecta tara asta! Tu ai o problema personala cu o persoana de etnie turco tatara sau esti doar frustrat?! Daca si tatarii au devenit o problema pentru tine e clar cat de frustrat esti amice! Pune mana si invata sa scrii in limba romana apoi vorbim si despre ce frustrari ai!
24
4
Tatarii ce au fost? Si acum le mai dam si.functii,au steag dar.nu au tara
8
24

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369