REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ajutați-l pe Andrei să trăiască! La doar 13 ani, suferă de leucemie

Ajutați-l pe Andrei să trăiască! La doar 13 ani, suferă de leucemie

Replica API 5 februarie 2015 | 09:39 217

Caz umanitar

Caz umanitar

Durere fără margini pentru o mamă din Constanța, al cărei copil a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică! Andrei Liviu Cocoș are 13 ani și, până în urmă cu câteva luni, era un copil activ, vioi, plin de viață și cu planuri de viitor. Însă, o boală cruntă i-a năruit toate visele, iar singurul lucru care și-l dorește acum este să se facă bine. Haideți să-l ajutăm, să-i redăm copilăria și zâmbetul pe buze! Micuțul are nevoie de transfuzie cu sânge, dar și ajutor financiar, din donații și sponsorizări.

Andrei Liviu Cocoș are doar 13 ani, este elev în clasa a VII-a, în cadrul Școlii numărul 8 din Constanța și, până nu demult, a fost un băiețel activ și plin de viață. Acum, el trece printr-un moment de cumpănă în viața lui. În luna noiembrie, micuțul s-a simțit rău, iar simptomele duceau către o eventuală apendicită. În urma unui control la medicul de familie, Andrei s-a simțit atât de slăbit, încât a leșinat. A fost urgent transportat la Spitalul Județean Constanța , iar mama micuțului avea să afle o veste teribilă: Andrei suferă de leucemie acută limfoblastică. De la sfârșitul lunii noiembrie, el este internat la Spitalul Fundeni, la clinica de Pediatrie, Departament hemato-oncologie din București, și se află sub tratament cu citostatice. În acest moment, viața lui depinde de transfuziile de sânge, dar și de ajutorul nostru financiar, pentru a putea urma în continuare toate tratamentele de specialitate. Starea micuțului de spirit este la pământ, dar și a mamei, care este dărâmată de durere. „Nimeni nu-și poate imagina prin ce trece. Nimeni nu și-ar dori să-și imagineze cum se simte“, ne-a declarat, cu lacrimi în ochi, Ionela Tigănilă, mama lui Andrei. Sărbătorile și le-a petrecut pe patul de spital, dar, chiar și așa, Andrei i-a cerut Moșului un dar: sănătate. Noi îl putem ajuta, cu un minim de efort. Părintele matern își crește singur copilul, așa că posibilitățile financiare sunt destul de scăzute. Are nevoie de bani pentru tratament, de transport și nu numai. Cei care îl pot ajuta, donând sânge Centrul de Transfuzie Sanguină Constanța, sunt rugați să specifice numele Andrei Liviu Cocoș, iar cei care doresc să contribuie cu sume de bani pot contacta redacția Replica sau pot de pune sumele în contul RO81RZBR0000060015094269 Raiffeisen Bank pe numele de Ionela Țigănilă

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614