REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ajutor de la ministrul Apărării Naționale pentru copilul bolnav al unui militar aflat în Afganistan

Ajutor de la ministrul Apărării Naționale pentru copilul bolnav al unui militar aflat în Afganistan

Replica API 16 iulie 2018 | 00:31 416

Caporalul Constantin Marian Sandu se află în misiune în Afganistan și, așa cum precizează președintele Ligii Militarilor Profesioniști, Dănuț Albu, trece prin niște momente dificile, lăsând acasă soția și o fetiță de patru ani și trei luni, grav bolnavă de plămâni.

„Soția a fost plimbată pe la câteva spitale din Capitală, fără niciun rezultat. Într-un final, a fost trimisă acasă, în Morărești, județul Argeș. Copilul a slăbit 2,3 kilograme în opt zile. Camaradul nostru este foarte îngrijorat și ne-a contactat pe noi, cei din Liga Militarilor Profesioniști”, a precizat reprezentantul LMP.

Acesta a sesizat situația ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor, printr-un sms, iar ministrul a reacționat prompt.

„Reacția ministrului a fost una admirabilă: deși abia coborâse din avionul care îl aducea din Germania, unde a efectuat o vizită oficială, domnul Fifor a sunat-o la ora târzie pe soția colegului nostru. S-a interesat de starea fetiței și a promis sprijin în cursul zilelor următoare”, a precizat reprezentantul LMP.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo, dar,totzi copiii,totzi copiii trebuiesc ajutati de statul roman. Nu trebuie sa fie copil de militari sau MAi -st.Orfani.tzarani,tzigani,totzi.Ei sunt sperantza noastra in viitor ca tzara.
1
1
orice ajutor pentru sanatatea cuiva este un lucru bun,orice ajutor catre un copil este un lucru bun ce nu-i de inteles ar fi ce cauta acest membru al ligii militarilor profesionisti in afganistan pare a fi aproape de pensionare,deci cauta o pensie mare in loc sa vada de sanatatea fetitei
0
1
ce atatea laude, a dat cumva din banii personali sau din cei furati?
3
2
Situatia copilului bolnav fara interventia ministrului.
5
0
normal daca a avut acceptul si actiunea a fost dictata de dictatorul puscarias draknea. Ceilalti copii nu ar trebui sa beneficieze de acelasi tratament?- acest anunt egal cu cela ale deceselor celor doua super mame ale lui ciordache si a simiimpuscatului nastase- anunt de interes natioanl- RUSINE
4
1
Cand nu face,de ce nu face,cand face cica e pentru imagine, nu mai faceti fratilor nimic spre bine ca romanul e fachir,lasati selectia naturala sa-si faca treaba!
4
3
Manipulare de imagine in favoarea politicului si discriminare fata de alti copii bolnavi! Este un joc sentimental pentru imagine pozitiva a ministrului apararii!! Cati parinti au copii bolnavi sinpe Stat il doare nici in cur?!!! Cine stie ce bastan si pilos o fi acest militar
6
3
Iata ca mai este un ministru care intai de toate e OM. Felicitari si insanatosire grabnica fetitei!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920