REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ajutor financiar pentru două familii din Băltăgeşti, acordat de Consiliul Local Crucea

Ajutor financiar pentru două familii din Băltăgeşti, acordat de Consiliul Local Crucea

Replica API 3 iulie 2018 | 00:00 412

Consilierii locali ai comunei Crucea s-au întrunit, zilele trecute, în cadrul unei ședințe ordinare a Consiliului Local Crucea pentru a vota un număr de cinci proiecte. Printre acestea, consilierii au stabilit să acorde un ajutor financiar pentru două familii din satul Băltăgești, care au avut de suferit în urma unui incendiu.

Pe 7 mai a.c., un puternic incendiu a izbucnit în satul Băltăgești, care aparține de comuna Crucea. Au ars, la data respectivă tone de lucernă, furaje pentru animalele a două familii din localitate. Incendiul a izbucnit, după cum spune primarul Gheorghe Frigioi, după ce furtuna din acea vreme a dus la ruperea unor fire de alimentare cu energie electrică.

Vineri, 29 iunie a.c., consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind acordarea unor ajutoare financiare, celor două familii păgubite. „Le-au ars viile, furajele, iar în perioada aceasta nu mai pot aduna altele. S-a stabilit acordarea unor ajutoare de 3.000 de lei, pentru fiecare familie”, a precizat pentru „Replica de Constanța” primarul Gheorghe Frigioi.

În cadrul ședinței s-a mai aprobat și Devizul general actualizat în urma încheierii contractului de achiziție pentru proiectul de „Asfaltare drumuri comunale în comuna Crucea, localitățile Crișan și Șiriu”, cât și proiectul privind indicatorii tehnico-economici și documentația – faza studiu de fezabilitate, aferentă obiectivului „Măsuri pentru asigurarea debitului de apă necesar și funcționării sistemului de alimentare cu apă în localitatea Băltăgești, comuna Crucea”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614