REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Al cui este elicopterul implicat în incidentul de la club NUBA!

Al cui este elicopterul implicat în incidentul de la club NUBA!

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:28 883

Elicopterul care a aterizat în parcarea clubului Nuba din Mamaia (local ridicat pe locul unde a avut fiul lui Radu Mazăre, Răducu, beach-barul Cabo) a intrat în atenţia autorităţilor! Aparatul de zbor trebuia să aterizeze, în mod normal, pe club, acolo unde este amenajat un heliport!

Pilotul elicopterului a declarat că a decis el să aterizeze în faţa clubului; se pare că, în realitate, i s-a cerut să facă acest lucru, încălcând regulile, pentru a facilita artistului pe care îl transporta o intrare demnă de Hollywood. Asta, în condiţiile în care în faţa clubului se aflau reprezentanţii presei, gata să filmeze, dar şi clienţii localului.

Amintim că sâmbătă, la inaugurarea clubului Nuba din Mamaia (o investiţie a oamenilor de afaceri Jean Sasu, Alin Negulescu şi Alexandru Nanu), elicopterul care îl aducea pe cântăreţul Antomis Ramos s-a dezechilibrat la puţin timp după aterizare, şi a fost cât pe ce să se producă o nenorocire! Persoana sosită lângă elicopter să deschidă o portieră a fost la un pas de a fi lovită. Din fericire, s-a ferit, iar elicopterul s-a redresat! Mai multe detalii despre incident, AICI:

https://www.replicaonline.ro/incident-la-club-nuba-cu-elicopterul-care-aducea-un-cantaret-autoritatea-aeronautica-sesizata-sa-declanseze-o-ancheta-353744/

Cele mai noi informaţii arată că Autoritatea Aeronautică Civilă Română s-a autosesizat cu privire la acest incident şi va face cercetări! Oricum, în atenţia autorităţi fusese transmisă, conform surselor noastre, şi o sesizare.

Interesant de menţionat şi faptul că, potrivit tuturor datelor, elicopterul implicat în incident aparţine companiei JT Air. Reprezentanţii JT Air nu au putut fi contactaţi pentru a confirma sau a infirma acest lucru, ori pentru a comenta decizia pilotului de a ateriza în altă parte, şi nu pe acoperişul clubului, unde este heliport!

JT Air aparţine cunoscutului Jean Paul Tucan, om de afaceri, lider ALDE, fost director al Companiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, dar şi fost candidat la Primăria Năvodari.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotii beau cu roaba
1
0
Ahahahah, a avut curaj alt cantaret grec sa-i ia lui "marele, inegalabilul, extraordinarul" Galni fata? Doamne in ce lume traim? Vocea neamului armano-romano-grec a fost lasat de izbeliste? Cand e gata blocul mache sa ne canti de pe el??
2
0
Fiind implicat un membru al carui partid este la guvernare nu ma astept la reactii sau consecinte adevarate, dar ceea ce s-a intamplat, numai datorita unui noroc chior s-a terminat fara victime! Autoritatea Aeronautica stie de ce...
3
0
ghiorlanie de cocalari
8
0
taie capul de la buric fara sa sti ce e cutine. Pacat ca ala care a ajuns nu a coborat si sa faca cativa pasi fara cap, iar cocalarii sa se ingheisuie sa faca poze la latoiul de aur.
4
1
Oare sigla de pe numele firmei are vreun inteles ? vreun mesaj subliminal ?
7
0
Bine ca nu a aterizat pe Bulevardu Mamaia . Merge , aici este Constanta , orice este de prost gust si nesimtire , este luat ca o mare virtute !
18
0
Ce bine e sa ai functii la stat. Nu stiu de ce protesteaza astia ca n-au salarii bune.
13
2
Toate lichelele vor fi executate nu conteaza !!!!
9
1
Ce fata de taran coclit are.
19
2
Va ghiortaie matele de foame frustratilor! Atat puteti sa injurati aici... hahaha
2
36
Cantaretul se numeste Antonis Remos! Google este gratis!
11
0
Eu am crezut ca ma sa sau tacsu i a luat helicopter si nu ca a furat si a facut srumuri de tot rasul Oare n ar trebui sa dea socoteala si sa dea spagile inapoi Ce face ANAF ul . si guvernantii asteapta sa mulga bietii capsunari care pleaca in conditii mizerabile sa poata supravitui
22
1
Cum plm sa nu aiba firma de transport aerian , cand asta a fost director bugetar la Drumuri si drumurile arata cum arata si au muls de la Podul din Agigea ani de zile cu PDL -ul de hoti ai lui Chioru cat au fost la putere ! Cand detine monopol pe transportul dintre Navodari si Cta si transporta oameni in cele mai imputite autobuze . Culmea prostiei si a snobismului de vreo 10 ani are la Hanul Piratilor un semi zgarie nori pe care si-a montat Literele initialele numelui J.T. TOWER ca sa stie tot prostul ca ala e blocul lui ! Penibil ! Mai avem putin si o sa ne cada belicicopterul pe casa ...
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102