REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Al doilea control la Campingul Pescăresc: gunoiul a fost strâns, wc-urile mizerabile - "sigilate"

Al doilea control la Campingul Pescăresc: gunoiul a fost strâns, wc-urile mizerabile - "sigilate"

Replica API 11 august 2012 | 00:00 240

Inspectorii DSP n-au mai dat nici o amendă

Inspectorii DSP n-au mai dat nici o amendă

Nicolae Trantu, administratorul Campingului Pescăresc situat la ieşirea din Mamaia şi despre care cotidianul "Replica" a relatat că pune în pericol sănătatea turiştilor este mai mult decât revoltat de "tupeul" reporterului care a scos la iveală neregulile. Inspectorii sanitari au investigat, din nou, situaţia, pentru a doua oară, un pic cam superficial, ce-i drept, şi spunem asta pentru că nu s-au deranjat să intre în toaletele campingului pentru a vedea igrasia şi ţevile ruginite, crezându-l pe cuvânt pe administratorul revoltat, care susţinea, sus şi tare, că unitatea pe care o adminsitrează are cele mai bune condiţii de campare.

Înaintea celui de-al doilea control efectuat de către inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică, vineri, angajaţii campingului şi-au suflecat mâinile şi au "lustruit" locul. Joi noapte, în jurul orelor 22.00, o angajată putea fi observată în timp ce ştergea geamurile recepţiei şi făcea curăţenie în inetrior. Totul a fost pus la punct şi în interiorul campingului. Baia "dezafectată" a fost închisă publicului, o uşă a fost montată şi două lemne bătute în cuie, nu de alta, dar nici un alt turist să nu o mai poată deschide, după cum însuşi administratorul susţine. Mai mult, a fost pus şi un afiş în care se aducea la cunoştinţa clienţilor faptul că respectiva toaletă este dezafectată. În momentul în care s-a efectuat controlul, angajatele campingului spălau cu zor celelalte băi, arătând cât ţin ele la sănătatea turistului campat în ograda lor. Şeful Direcţiei de Control din cadrul DSP Constanţa, Adrian Pavlov a fost prezent la verificarea campingului, însoţit â de două inspectoare care, pe tot parcursul inspecţiei, nu s-au deranjat să se implice prea mult şi să constate neregulile semnalate de cotidianul "Replica", dezbătând subiecte care nu avea legătură cu scopul lor acolo. Nici şeful Direcţiei de Control nu şi-a bătut capul prea mult s-o facă, iar important este, până la urmă că, urmare a articolului din "Replica", gunoiul a fost strâns. "Clienţii când vin să se cazeze, dacă vor să rămână, rămân, dacă nu, nu. Suntem camping de o stea, trebuie să fie un raport între calitate şi preţ", a spus Nicolae Trantu, administratorul, care a continuat afirmând că turiştii stau cu lunile în camping, fapt pentru care, din punctul lui de vedere, dovedeşte că oamenii sunt mulţumiţi. Inspectorii s-au declarat satisfăcuţi de ceea ce au constatat, chiar dacă imaginile prezentate cu câteva zile în urmă spuneau cu totul altceva. "Conform, preţurilor, sunt acceptabile dotările. Grupurile sanitare, cele care sunt funcţionale, sunt foarte bine întreţinute. Sunt câteva minusuri la rampa de gunoaie, în sensul că ar fi fost bine să fie betonat", a declarat Adrian Pavlov. În concluzie, campingul a scăpat fără amendă.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108