REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Al doilea film inspirat din serialul 'Downton Abbey' va avea premiera vineri în cinematografele nord-americane

Al doilea film inspirat din serialul 'Downton Abbey' va avea premiera vineri în cinematografele nord-americane

Replica API 19 mai 2022 | 00:00 878

La 12 ani după ce a avut premiera pe micile ecrane, serialul de mare succes ''Downton Abbey'' revine în actualitate cu cel de-al doilea lungmetraj inspirat din producţia iniţială, care descrie relaţiile şi aventurile familiei nobiliare Crawley şi ale servitorilor săi, care locuiesc împreună într-un impunător domeniu nobiliar din Anglia la începutul secolului al XX-lea, informează Reuters.

Sursa foto: www.imdb.com

Cu o acţiune plasată în 1928, filmul "Downton Abbey: A New Era", care va avea premiera vineri pe marile ecrane nord-americane, spune povestea unei echipe de filmare care soseşte la domeniul nobiliar Downton Abbey din comitatul Yorkshire, precum şi călătoria întreprinsă de unii dintre membrii familiei Crawley pe Riviera Franceză, citează Agerpres.

"Nu am fi reluat aceste roluri... dacă nu ne înţelegeam atât de bine între noi şi dacă nu ne bucuram reciproc de compania personajelor pe care le interpretăm", a declarat actorul Hugh Bonneville, interpretul personajului Robert Crawley, al şaptelea conte de Grantham.

Noul film, regizat de Simon Curtis, începe cu un anunţ făcut de mama nobilului englez, Lady Violet - intepretată de legendara actriţă britanică Maggie Smith -, care îşi surprinde familia cu vestea că a moştenit o vilă în sudul Franţei de la un bărbat pe care l-a întâlnit cu multe decenii în urmă.

Condusă de Robert Crawley, familia contelui călătoreşte în Franţa pentru a vizita acea proprietate. În acelaşi timp, o echipă de filmare soseşte la Downton Abbey, spre încântarea angajaţilor acestei familii nobiliare.

Actorul Hugh Dancy, nou sosit în distribuţia acestei francize de succes, îl interpretează pe Jack Barber, regizorul care doreşte să realizeze un film mut, intitulat "The Gambler".

Iniţial, lansarea acestei producţii cinematografice era programată pentru decembrie 2021. Actorii Maggie Smith, Hugh Binneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Michelle Dockery şi Elizabeth McGovern şi-au reluat rolurile pe care le-au interpretat atât în serialul "Downton Abbey", cât şi în primul film inspirat din acesta, care a avut acelaşi titlu cu producţia TV şi a fost lansat pe marile ecrane în 2019.

Serialul TV original "Downton Abbey", difuzat între anii 2010 şi 2015, s-a bucurat de o popularitate uriaşă în lumea întreagă şi a câştigat numeroase premii. Serialul prezintă aventurile prin care trec membrii unei familii aristocratice britanice şi angajaţii lor, din 1912 până la sfârşitul anului 1925.

Creatorul serialului, Julian Fellowes, a scris scenariul pentru noul lungmetraj, a cărui regie este asigurată de Simon Curtis, cunoscut pentru filmul "My Week With Marilyn".

Primul lungmetraj inspirat din celebrul serial TV a fost lansat pe marile ecrane în 2019 şi a prezentat vizita familiei regale a Marii Britanii la conacul Downton Abbey. Filmul a fost bine primit de criticii de specialitate, care l-au considerat o continuare decentă, deşi mai puţin spectaculoasă, a serialului original.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218