REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Aladdin trebuie să înfrunte Godzilla pentru a-şi păstra primul loc în boxoffice

Aladdin trebuie să înfrunte Godzilla pentru a-şi păstra primul loc în boxoffice

Replica API 1 iunie 2019 | 00:00 403

La sfârşitul săptămânii trecute nimic nu a putut să oprească superproducţia Disney "Aladdin" să se instaleze confortabil pe prima poziţie în boxoffice-ul nord-american, însă pentru a-şi păstra această poziţie încă o săptămână, Aladdin va trebui să dea piept cu Godzilla, legendarul monstru aflat începând de vineri în faţa unor noi aventuri pe marile ecrane în producţia "Godzilla: King of the Monsters".

În "Godzilla: King of the Monsters", care este lansat tot vineri şi în cinematografele din România, Godzilla luptă împotriva unor monştri precum Mothra, Rodan dar şi a temutului King Ghidorah, o bestie cu trei capete. Filmul, în regia lui Michael Dougherty, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown şi Ken Watanabe.

Conform experţilor, acest film ar putea realiza încasări de peste 50 de milioane de dolari la sfârşitul acestei săptămâni. Pentru comparaţie, "Aladdin" a obţinut încasări de 86,1 milioane de dolari în weekend-ul trecut.

O altă lansare importantă a sfârşitului de săptămână este filmul biografic "Rocketman", despre viaţa şi cariera artistică a celebrului muzician britanic Elton John. Filmul, în regia lui Dexter Fletcher, propune o incursiune în viaţa lui Elton John, în perioada sa de debut, înainte de a ajunge la statutul de vedetă internaţională. Rolurile principale sunt interpretate de Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden şi Bryce Dallas Howard.

Filmul horror "Ma", în regia lui Tate Taylor, închide lista lansărilor din acest sfârşit de săptămână. Cu o distribuţie importantă, poate neobişnuită pentru un film horror, din care fac parte Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis şi McKaley Miller, "Ma" spune povestea unei femei singuratice care se împrieteneşte cu un grup de adolescenţi şi decide să-i lase să organizeze o petrecere în casa ei. Totul se desfăşoară ca pe roate, tinerii se bucură de petrecere, când încep să se producă nişte lucruri ciudate care îi fac să-şi pună întrebări cu privire la adevăratele intenţii ale gazdei lor.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218