REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alanis Morissette a recunoscut că a fost violată. Detalii terifiante

Alanis Morissette a recunoscut că a fost violată. Detalii terifiante

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:00 761

Alanis a vorbit în noul documentar, Jagged, despre un subiect dureros pe care l-a ţinut ascuns. Artista susţine că a fost victima unui viol.

Solista a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi adulţi când avea doar 15 ani. Terifiantul episod a avut loc în Canada, unde vârsta consimţământului a crescut de la 14 la 16 ani, scrie okmagazine.ro.

Cântăreaţa a devenit sinceră cu privire la experienţele sale şi la călătoria dificilă pe care a trebuit să o parcurgă până să accepte că a fost abuzată. „Mi-au trebuit ani de terapie să recunosc chiar că a existat un fel de victimizare din partea mea. Acum îmi spun:" Da, sunt toţi pedofili. A fost viol în toată regula ".

Artista a vorbit deschis de-a lungul timpului despre abuzurile sexuale din industria muzicală. Într-un interviu acordat publicaţiei The Sunday Times, Morissette a susţinut că majoritatea femeilor din industrie s-au confruntat cu hărţuirea, agresiunea sau violul la un moment dat în cariera lor. „Este omniprezent - mai mult în muzică, decât în ​​film”. Ea a adăugat, totuşi, că femeile care vor să vorbească „se confruntă cu ameninţarea că îşi vor pierde slujba, reputaţia sau că nu vor fi crezute”. În documentar, ea spune că nu a dat „informaţii specifice” despre experienţele sale, pentru că voia „să-şi protejeze părinţii, fraţii, viitorii parteneri”.

Ea a continuat: „Ştii că mulţi oameni spun„ de ce a aşteptat acea femeie 30 de ani?. Nu aşteaptă 30 de ani, poate că au fost ameninţate sau familia lor a fost ameninţată. Femeile nu aşteaptă. Cultura noastră nu ascultă".

Documentarul care are un nume inspirat de popularul album din 1995 al lui Morissette- "Jagged Little Pill" - este regizat de celebra Alison Klayman şi urmează să debuteze la Festivalul Internaţional de Film din Toronto pe 14 septembrie. Cântăreaţa va lipsi de la premiera filmului, deoarece este nemulţumită de anumite aspecte ale produsului finit.

Regizorul a comentat absenţa ei: „Bineînţeles că mi-aş dori ca Alanis să fie acolo. A fost un privilegiu să fac acest film şi sunt foarte mândră de el. Sperăm că vor exista şi alte oportunităţi în viitor pentru ca ea să vină la eveniment."

Nu s-a specificat de ce parte a filmului cântăreaţa este nemulţumită, doar că nu va participa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa zica merci ca si-au facut aia pomana cu ea!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218