REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ALCOOLEMII RECORD la VOLAN, la Constanța, în weekend!

ALCOOLEMII RECORD la VOLAN, la Constanța, în weekend!

Replica API 2 iunie 2020 | 19:54 2476

Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, la data de 29 mai a.c., în jurul orei 21.00, au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oierilor din localitatea Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A doua zi, în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 ani, care a condus un autoturism pe strada Fermierului din satul Casicea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Și polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia, la data de 30 mai a.c., în jurul orei 01.00, au identificat un bărbat, de 59 ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

BEAT și FĂRĂ PERMIS

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia, la data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe strada Ovidiu din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 ani, care a condus un autoturism pe strada Pieței din localitatea Băneasa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în afara localității Sibioara, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe raza satului Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 60 ani, care a condus un autoturism pe strada Suceava din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ulterior, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 ani, care a condus un autoturism pe DC 32 - Dobromiru de Deal, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism pe strada Dunărea din localitatea Rasova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Peștera - satul Ivrinezu Mare, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Națională din orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 67 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, unde a refuzat.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit mai opreste politia si pt altceva....nu doar pt declaratie
3
1
si strada oierilor...asta sigur era finlalbandezul mika hakkinen...
1
1
Legile sunt prea permisive,nu sperie pe nimeni!Mor oameni nevinovati,iar justitia le da cu suspendare.
3
0
....verificati si in Siminoc....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614