REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ALCOOLEMII RECORD și accidente pe bandă rulantă pe străzile din Constanța

ALCOOLEMII RECORD și accidente pe bandă rulantă pe străzile din Constanța

Replica API 26 mai 2020 | 23:42 1765

Constantenii, mai ales șoferii, parcă au intrat vrie, dupa ce Guvernul a relaxat starea de urgență și... a transformat-o în alertă. Astfel, s-au înregistrat de la accidente rutiere pe bandă rulantă, la alcoolemii record în trafic, inclusiv în rândul seniorilor. De menționat este faptul că numai în seara de sâmbătă s-au răsturnat trei autovehicule, iar numărul șoferilor care s-au ales cu dosare penale este impresionant.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia, la data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.00, au identificat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Veteranului din localitatea Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Alcoolemie record

De asemenea, la data de 23 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Zorilor din localitatea Mihai Viteazu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 4.15, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mare din localitatea Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Beat la volan la 70 de ani!

În continuare, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 70 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, pe 24 mai a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ghindărești au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bisericii din comuna Ghindărești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 24 mai, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Poliția orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului din orașul Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Fără poliță de asigurare!

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, având expirată valabilitatea poliței de asigurare din anul 2018.

Femeie de 60 de ani, BEATĂ la volan

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 14.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, împreună cu polițiști locali, au identificat o femeie, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 24 mai, în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism pe strada Morii din localitatea Gălbiori, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Rândunelelor din comuna Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și polițiști din cadrul Poliția orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 64 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plantelor din orașul Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În continuare, pe 25 mai a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ghindărești au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DC 68B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șofer beat și fără permis, implicat în accident

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din satul Dunăreni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce jignesti? Te-am jignit eu cumva? Si apropo "matii" se scrie cu cratima, oraseanule. Si mai usor cu mortii ca nu vreau sa te adune smurdu cu farasu'.
0
0
Ia spune ma Gh.Hagi,Simona Halep,Radu Mazare sau Decebal Fagadau sun nascuti in municipiul Constanta?,pentru ca pe ultimi doi ia-ti ales primari fiindca nu ati avut alti mai de doamne ajuta,constanteni get-beget,asa ca ciocu mic cu tarani si oraseni nascuti in municipiu.
0
0
Amice, esti prost...constantenii sunt exact, dar exact aia din Mun. C-ta, vorba raposatului. Dar probabil ca tu esti la prima generatie incaltata, asa ca, neavand de unde sa stii ce e ala oras, taci in mortii matii de prost!
2
4
Pentru Replicaca: constantenii sunt locuitori ai judetului Constanta, nu doar ai orasului. Asa ca nu mai vorbi aiurea. Va dati mari unii ca stati la oras in Constanta, dar voi aveti frigiderul in coma acasa si va bate foamea si-n direct si-n reluare. Constanta a ajuns un jeg si o mahala.
3
2
de bugetari si de baieti de bani gata.daca se da liber la turism pariez ca vom avea inclusiv rafale de akm trase din bemveuri .droguril si betivaneala deja sunt ceva obisnuit.
4
2
Cand spui constanteni...te gandesti la cei din oras, nu la toate satele din judet.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367