REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ALDE şi-a lansat candidatul la Primăria Pantelimon

ALDE şi-a lansat candidatul la Primăria Pantelimon

Replica API 16 octombrie 2017 | 23:15 503

ALDE Constanța a organizat sâmbătă, la Căminul Cultural din comuna Pantelimon, evenimentul de lansare a candidatului ALDE la Primăria Pantelimon, în persoana Lenuţei Nedelcu.

La eveniment au participat deputatul Andrei Gerea, președintele Interimar al Organizației Județene ALDE Constanța, Daniel Learciu, președintele Organizației Municipale, alături de membri și simpatizanți partidului.

În prezența a peste 100 de locuitori ai comunei Pantelimon, președintele ALDE Constanța, Andrei Gerea, a declarat că: „Pantelimon este o comună care are acum șansa de a se dezvolta economic și de a beneficia de proiecte finanțate de Uniunea Europeană, proiecte ce pot aduce noi locuri de muncă și beneficii materiale locuitorilor. Apreciez în mod deosebit hotărârea și perseverența doamnei Nedelcu Lenuța, care este conștientă de nevoile localnicilor, cunoaște în detaliu problemele comunei și este decisă să înceapă treaba pentru și în folosul locuitorilor comunei Pantelimon. Este foarte important ca noul primar al comunei Pantelimon să fie un om implicat, serios și cu sufletul alături de locuitorii comunei, calități pe care le-am găsit în persoana doamnei Nedelcu".

Lenuța Nedelcu a ținut să precizeze: "Pentru mine această candidatură reprezintă o obligație față de locuitorii comunei Pantelimon împreună cu o promisiune personală: vreau să aducem Pantelimonul pe harta comunelor dezvoltate ale Județului Constanța, prin drumuri asfaltate, servicii medicale competente, educație locală asigurată de învățători și profesori bine pregătiți, agricultură la nivel european și utilități decente în fiecare casă!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista loc si pentru tine de ingrijitor, gasim. Doamna primar va fi in istorie, primaria va rasufla si va avea un om de exceptie! Stiu ca nu va plac femeile dar nu trebuie sa va denigrati sotiile prin acest mod! Succes stimata doamna ! Veti invinge sigur!!!
0
0
Matracuca ajunge sigur la primarie , dar nu primar , ci ingrijitoare ...
0
2
poate calareste porcu si castiga.
2
2
DOAMNA SA RASTURNATI CIUMA ROSIE CARE ARE CANDIDAT UN PAPAGAL.GEORGICA MARIONETA LUI ALTAN ABDURAMAN.CIUMA ROSIE ARE NUMAI CANDIDATI ANALFABETI,HOTI,USOR CONTROLABILI.GHEORGHE MARINESCU UN SEMI ANALFABET.COPIL DE MINGII IN OGRADA LUI ALTAN ABDURAMAN.CHIPURILE L-AU SCOS PE ALTAN DIN CURSA ELECTORALA DAR L-AU LASAT PRESEDINTE PSD PANTELIMON. CIUMA ROSIE NU MAI POATE PACALI LUMEA
4
1
ALDE, haznaua politicii locale.
2
2
proiestul?, ce intrebare cat mai multi bani pe impozite si taxe in scopul acoperirii salariilor celor din primarii inclusiv sofer si femee de serviciu, sa nu mai luam in calcul salariul primariului care va trebui sa se apropie de cel al presedintelui tarii. Nu si-au dat ei singuri liber la stopat orice tip de investitie spre imbuibarea haitelor lor de hoti?
4
3
Bravo, care este proiectul, ce vreti sa faceti concret in comuna? Asta trebuie sa stie locuitorii, ca suntem 2017 nu in 1932
5
4
Super.Va lua 2 la suta.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367