REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ALDE și-a stabilit ținta pentru alegerile europarlamentare - Anunțul făcut de Tăriceanu. Cine este sigur pe listă

ALDE și-a stabilit ținta pentru alegerile europarlamentare - Anunțul făcut de Tăriceanu. Cine este sigur pe listă

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:00 184

ALDE și-a stabilit ținta pentru alegerile europarlamentare, sperând la un scor de peste 15 la sută, care ar asigura formațiunii politice 6 mandate de europarlamentari. Două femei vor fi în primii trei pe listă: Renate Weber și Norica Nicolai, a declarat, sâmbătă, Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferință de presă la Poiana Brașov, că la alegereile europarlamentare din anul 2019, obiectivul este un scor de peste 15% și șase membri în Parlamentul European.

„Ne-am propus peste 15% și șase membri în Parlamentul European.(...) Începem cu femeile - fără să existe o decizie luată la nivelul partidului, dar vă pot spune că eu voi susține punctul meu de vedere. Sper să fie îmbrățișat de cât mai mulți colegi. Pe locurile 1 și 3 vor fi cele două colege ale noastre, una din ele prezentă, doamna Weber (Renate Weber – n.r.) și cealaltă colegă, doamna Nicolai (Norica Nicolai - n.r.)”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

Întrebat dacă, la alegerile prezidențiale, ALDE va avea candidat propriu, Tăriceanu răspuns: „Nu știu, vom vedea. Mai e mult până atunci, dar ceva gânduri ne bat, dar mai stăm, mai discutăm”.

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dar și secretarul general ALDE Daniel Chițoiu, precum și președintele OFLDE Grațiela Gavrilescu, au participat, în Poiana Brașov, la lucrările din cadrul evenimentului „Cariera politică a femeilor ALDE”, realizat de europarlamentarul Renate Weber, cu sprijinul Grupului ALDE din Parlamentul European.

Dezbaterile au vizat rolul femeii în societate și în politică, precum și oportunitățile și provocările pentru femeile din ALDE. Evenimentul se desfășoară în perioada 17-18 noiembrie.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa iasa pulea la vot! De 27 de ani numai minciuni si hotii.
0
1
tot cu norica nicolai vrei sa castigi 15 procente ,tariceanu anton calin popescu 5 neveste
0
1
Deci este clar,15 % dintre ei merg la Rahuva ,restul la Poarta Alba !
0
2
Succesuri Tari! La parchet! Se pare nu e cu protocoale,deci te tine in joc de glezne pana prinzi cursa de costa rica.
2
2
Succes Tari!
1
0
Mooye alde.mooye nicolae curvar al romaniei
2
3
A treiA femeie pe lista lui tariceanu e nicolae de romania. Nu degeaba s-a casatorit el in secret in anglia.Scopul a fost sa-i obtina cetatenie engleza soatei lui de meserie tocatoare de bani .In caz ca nu obtin banii de la stat si din mosteniri o sterg amandoi din tara.
6
3
Ce o sa o sugi tu...
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102