REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ALDE şi PSD Constanţa, pe punctul de a începe "ciolaniada": împărţirea funcţiilor, proporţie de 1 la 7

ALDE şi PSD Constanţa, pe punctul de a începe "ciolaniada": împărţirea funcţiilor, proporţie de 1 la 7

Replica API 21 ianuarie 2017 | 08:04 591

Dan Jeacă, foto: Facebook

Social-democaţii constănţeni s-au reunit, vineri, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând "probleme organizatorice". Conform unor social-democraţi, momentan nu se poate vorbi despre o împărţire a funcţiilor în teritoriu, până nu revine Liviu Dragnea în ţară, "la butoane". Chiar şi aşa, aliaţii PSD, reprezentanţii ALDE Constanţa, şi-au făcut socotelile: proporţia va fi de 1 la 7. "1 post noi, 7 la PSD. Deja, multe posturi din deconcentrate sunt ocupate prin concurs, acolo e dificil să schimbi oameni. Iar PSD oricum îi are pe mulţi de la ei acolo. Posibil însă să obţinem postul de prefect sau subprefect, iar la ultima şedinţă de partid s-a discutat ca Dan Jeacă, de la Loteria Română, să fie propunerea noastră. PSD nu ar avea nimic împotrivă", a precizat un lider al ALDE Constanţa.

De cealaltă parte, un social-democrat constănţean a susţinut că nici pomeneală ca vineri să fie abordat acest subiect la şedinţă, reiterând ce a precizat şi secretarul general al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu, cu privire la postul de prefect: "Momentan e Adrian Nicolaescu prefect, nu se grăbeşte nimeni, decizia oricum e la Bucureşti. Fără discuţii acolo, degeaba avansăm noi nume".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti vai alde si psd cu demite domnul presedinte parlamentu si iesim toti la vot si votom usr sau pnlsi va luti mumu...
1
0
Se imparte ciolanu
1
0
Prefect vrea Ovidiu Brailou. Asta e propunerea PSD Constanta. Nu va mai certati degeaba.
3
0
Cat timp hotii cinstiti machedoni fac legea la Constanta de zici ca Constanta li se cuvine mostenire de la oi .......Constanta va mirosi numai a branza
4
0
DEMISIA, tov. Dima Marin de la DRDP Constanta
2
1
La pesdei....javrelor.
3
2
Delicote a pus la politia loc.un paznic si ag hoti care au furat de la Culmea si caramizile.Are ce are cu pazniciii.
0
0
La aeroport am angajat numai curve pe criteriul cine suge mai bine.
3
0
Poate se face ciolaniada si la harsova sa fie TATICU VICE si Fanica director AL sp or H-VA UUUUUUUUUOOOOO PSD ISTI DIN HARSOVA.
0
1
Sper din tot sufletul ca fotografia sa fie gresit pusa. Eu vad in poza cel mult un parcagiu.
4
0
Si daca erau dreptacii la butoane nu era ciolaniada intre penelei si pedelei ?
2
4
PSD si ALDE o mare mizerie
10
3
La cei care au concurs venim in controale inopinate gasim f. rau si nu stiu diagrama fier carbon si gata !
3
1
Nu va mai agitati, posturile raman doar la masoni. Ei se muta de la un partid la altul, se mai cearta intre ei, dar au tribunalul lor care-i forteaza sa cada la pace: un mandat tu, un mandat eu! Ce, nu stiati? Toate functiile din judet sunt ocupate de fratii masoni. Democratia da bine la public!
2
6
Daca au concurs cam ADIO.
4
4
Sagau!!! Unde e sagau? Are valiza pregatita!!! Datii o functie!!!
4
2
Partid de machedoni Chiru Banias Jeaca Fulina Babu ... numai machedoni hoti pusi pe furat au bifat toate partidele locul lor e la puscarie chiar sunt prosti gramada PSD daca le dau ceva mafiotilor machedoni
11
5
Pai grabiti-va ba, ca sorosistii si bashinistii ocupa functiile din deconcentrate din 2000. Au facut concursuri, cum se fac. i-au pus pe felie si acum mori cu ei.Dati-i dracului mai repede afara.
5
6
Javrele din gasca lui Banias abia asteapta sa intre in posesia ciolanelor ... Primul pe lista este fratele guzganului Banias , lihnit de foame si de sete ... Mizerabilii !
12
1
Sunteti siguri ca este de la Loteria Romana ! Eu stiam ca este de altundeva. De acolo de unde se ocupa toate functiile in ultima vreme. Adica incepe cu S si se termina cu RI
11
0
piticul porno zis si "pinguinul" adica directorul general ....... mai sta o luna????
9
0
Pe ALEXANDRESCU de la ISCTR cine il schimba ?
5
4
cu siguranta este al unui psr-ist ori pnl-ist basist cretin ; Nu prea inteleg ce vrea sa spuna cu ca totul pana vine dragnea ?pai ala cine este de o faca fara stirea lui ? UN ARTICOL DE KKT asa ca respectivul ai este frica ca nu apuca si el, orio se uita ca zdreanta prin gard ca nu mai apuca si el nimic din prada .
2
8
Eu vad in poza un garoi borat, care poate lucra cel mult la o spalatorie auto. Cred ca e o greseala.
22
1
O lebada neagra
10
0
la direstia agricola , eu cind vin ?
10
1
Ciolane ptr buldogul de stroe
16
3
Gheorghe Dontu are un preferat la posibilul prefect cine cine Brailoiu fostul primar de la Eforie???
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614