REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alec Baldwin, prima reacție după incidentul mortal de pe platou: „Colaborez cu polițiștii”

Alec Baldwin, prima reacție după incidentul mortal de pe platou: „Colaborez cu polițiștii”

Replica API 25 octombrie 2021 | 16:29 1654

Alec Baldwin a transmis o primă reacție după ce a împușcat accidental doi oameni pe platourile de filmare. Actorul și-a exprimat regretul și a transmis că este la dispoziția oamenilor legii.

Sursa foto: Twitter/ Daily Mail Online

Din nefericire, directorul de imagine, Halyna Hutchins, a decedat la spital. A doua persoană împușcată a fost regizorul Joel Souza.

Bărbatul se află internat, în stare destul de gravă, la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent. Alec Baldwin a publicat o primă reacție în legătură cu acest incident.

Actorul a scris pe Twitter un mesaj în care își exprimă regetul. Ulterior, acesta a fost distribuit și pe contul său de Instagram.

„Nu există cuvinte prin care să-mi transmit șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a sublinitat acesta.

„Colaborez pe deplin cu ancheta poliției, pentru a stabili modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-i sprijin lui și familiei sale. Inima mea este zdrobită pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna,” a adăugat actorul, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
helliud face din nou victime astia se impusca intre ei pana nu mai ramane nici unul drogati
4
3
Asta e unul dintre actorii cretini care isi dorea moartea lui Trump alaturi de alti tampiti ca Snoop Dog insinuau asasinarea sau moartea presedintelui in glumite si videoclipuri.
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367