REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aleea Domnului Cantemir, inaugurată la Școala Gimnazială 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanța

Aleea Domnului Cantemir, inaugurată la Școala Gimnazială 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanța

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:00 481

Și pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 38 ”Dimitrie Cantemir” Constanța prima zi de școală din anul centenarului Marii Uniri a fost una încărcată de emoție și bucurie. La festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost prezentă, din partea ISJ Constanța, inspector Mihaela Anghelescu. În anul Centenarului Marii Uniri, a fost inaugurată Aleea Domnului Cantemir, destinată desfășurării orelor în aer liber, precum și a activităților extrașcolare.

Director Iris Sarchizian a spus: „Dacă întrebați orice elev care este cea mai frumoasă zi din timpul unui an școlar vă va răspunde, cu siguranță, ca aceea este prima zi de școală! Elevi, părinți, bunici, profesori trăim aceeași emoție când vine vorba de începutul unui nou an și fiecare are mari așteptări: copiii vor să-și cunoască profesorii, părinții și bunicii vor sa vadă cât de buni sunt profesorii, iar profesorii vor sa știe că au de-a face cu copii silitori si cuminți. Experiența mi-a demonstrat că pe parcursul anului școlar multora le este greu, uneori chiar imposibil să depășească anumite situații și-atunci locul în care fiecare găsește răspunsuri, soluții, alinare sau bunăvoință este mereu “doamna” de la școală, fie că aceasta este învățătoarea, diriginta, profesoara, secretara, bibliotecara, directoarea.

Vă invit, dragii mei, ca în acest an școlar să vă deschideți inima și mintea pentru a primi tot ce-i mai bun de la școală: educație, respect, responsabilitate și încredere!

Personal și în numele tuturor colegilor mei vă doresc un an plin de realizări, forța nemăsurată să învingeți toate greutățile și multă motivație ca să demonstrați că puteți din ce în ce mai mult!”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Duduia a doua din stanga foto, buunna rau, cine ma ajuta cu date de contact ?!?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102