REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alegeri interne CU SCÂNTEI la PNL! Marilena Dragnea, pusă la zid de colegi

Alegeri interne CU SCÂNTEI la PNL! Marilena Dragnea, pusă la zid de colegi

Replica API 27 martie 2017 | 20:52 765

Deranj mare în PNL Constanţa! Alegerile interne l-au stârnit şi mai tare pe consilierul judeţean Cristy Băisan, care a lansat o nouă serie de acuzaţii grave la adresa actualei conduceri judeţene. De precizat că actualul preşedinte, Gheorghe Dragomir, nu mai candidează. În schimb, şi-a anunţat candidatura, duminică, Bogdan Huţucă. Anterior acestui anunţ, Cristy Băisan, şi el aspirant la fotoliul de lider judeţean, declara: „Gheorghe Dragomir a promis că se retrage din fruntea PNL Constanța şi că vrea să predea ștacheta și el să medieze asupra procesului democratic organizat de alegerile interne. Ceea ce nu a spus Gheorghe Dragomir este că nu vrea să predea ştafeta oricui, ci lui Robert Boroianu. Și ce nu a mai spus Gheorghe Dragomir este că nu vrea să plece din viața politică, ci că țintește o poziție de vicepreședinte la nivel național. Iar pentru a fi în măsură să își negocieze această poziție, are nevoie să controleze în totalitate delegația care va merge din partea Constanței la alegerile din 17 iunie. Aici este miza. Gheorghe Dragomir îl promovează pe Robert Boroianu într-un mod în care numai Trahanache a lui Caragiale mai putea fi promovat. Iar dacă tot îi pronunț numele, aș dori să spun de ce îi cer demisia lui Robert Boroianu. Robert Boroianu, într-un mod nestatutar a devenit în vara anului trecut trezorier al PNL Constanța”.

„Solicit demisia secretarului general, Septimiu Bourceanu și secretarului general adjunct, Gabriela Tomescu. Ceea ce face la ora actuală secretarul general este la limita legii, nu la limita statutului! Prin acel secretariat, la ora actuală, noaptea, se fabrică documente, care viciază procesul de alegeri interne! Solicit retragerea din comisia de organizare a alegerilor a doamnei Marilena Dragnea! Este într-o incompatibilitate morală, atâta timp cât își dorește să fie și candidat la funcția de președinte al organizației Năvodari! PNL are resursa umană capabilă să o înlocuiască din acea poziție”, a mai spus Cristy Băisan.

În afară de Cristy Băisan, şi consilierul local năvodărean Ştefan Gălbău susţine că situaţia nu este în regulă! Gălbău candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL Năvodari şi suspectează că au fost făcute “aranjamente” aşa încât alegerile să fie câştigate de o anumită persoană. Din câte se pare, ar fi vorba despre Marilena Dragnea, cea evocată şi de Cristy Băisan.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL si maki plecati cu toate curvele de LA centru si locale pntcd va asteapta intarziati mult chiomparliu e de acord?
2
0
Sugatoarea lu Dragomir
2
2
Inca o data, bai cretinule de Baisan, STACHETA nu se poate preda, eventual ea se sare, numai STAFETA se preda! Cu ce-om fi gresit de ne-am trezit cu toti INCULTII si AGRAMATII in politica urbei! Cand vom scapa de voi bai fratilor, lasati-ne si duceti-va la scoala mai intai! ...si mai au si cate 2-3 facultati!!!
4
2
Sa inteleg ca dl. Galbau la cei ..80.. de ani de manevre in primaria Navodari, continua. Normal ca dl chelaru nu trebuie sa ajunga singur la conducerea ..primariei.. de la poarta alba.
1
2
Bai ce femeie...ce femeie frumoasa
5
1
Sa predea ''stacheta'' sau ''stafeta''. Nu-s deloc acelasi lucru, iar stacheta nu se preda. Se sare!
5
1
S-o iubesc si eu
3
1
si pare focvoasa. cu asa ceva poti merge inainte. deschide usi la care nici nu te gandesti. daca devine presedinta la Navodari ma inscriu si eu in PNL
6
0
Dragnea.......ca e de la PSD .. ca e de la PNL....tot o jigodie....
8
2
Si nasul si finul au un loc asigurat la WhiteGate Jail. Ca furi nu e problema dar cand furi ca bezmeticul atunci locul in locatia mentionata este asigurat. Niste grobieni specialisti indansuri populare. Hahahaha
7
0
Ce mai rontaie moldoveanul Lupu Mihai? Finu Ciutureanu Sorin " mananca " din greu la oil terminal !!!Alo dl Grindeanu, Alo DNA !!!
4
0
Usor , usor dar si usurel pe urmele P,N.T,cd-ului .Aveti resurse dar nu le stiti ! Scotociti in randul MACHEDONIMII si o sa mai gasiti oameni de ,,caracter,,.
5
2
Dragnea Marilena nu are moralitate. Si cand lucre l;a drumuri nationale fabrica hartii ajutata de cumnata-sa Flori. Este interesata doar de bani. Dar chiar nimeni din PNL nu sesizeaza ca este agramata si ca nu are cunostinte generale nici cat un copil de clasa a 4-a? PNL indepartati uscaciunile si hotii altfel NIMENI nu va mai avea incredere in voi si nu va va mai allege NIMENI. JOS DRAGNEA MARILENA!
6
1
O haimana aliata cu un trantor tiganos din ovidiu
11
0
o proasta,s-a vazut la alegeri!
9
1
Organizatiile mafiote au la baza famiglia. Neamurile nu se dau in gat. PNL este parazitat de familii de machedoni.
10
1
Ce frumoasa este Marilena. Cati ani are??
5
5
Bani, bani si iarasi bani. PNL a sifonat cu Mari Dragnea, Boroianu, Bourceanu si Muhscina aproape un milion de euro anul trecut. Pentru bani isi doresc ei puterea si tot pentru bani incalca legea. DNA, procuratura se aude pana la voi?
6
1
Organizati alegerile si numiti-va in functii ca nu se stie daca mai prindeti alte alegeri.Zici ca la PNL s-a rasturnat caruta cu prosti,tara arde si baba se piaptana!Singuri va taiati craca de sub picioare,de la varf numai unul si unul sunteti:Iohannis,Turcan,Predoiu,Blaga,Gorghiu.Cu asa conducere dispareti de pe scena politica curand!
9
1
marilena si galbau, doi prosti
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367