REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alegeri la SNPPC Constanța. Vasile Zelca a fost confirmat președinte!

Alegeri la SNPPC Constanța. Vasile Zelca a fost confirmat președinte!

Replica API 25 martie 2019 | 00:00 585

Polițiștii și personalul contractual, membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din IPJ Constanța, s-au întrunit, sâmbătă, 23 martie a.c., în cadrul unei Adunări Generale, pentru a alege noua conducere a biroului teritorial. Întrunirea a durat aproape nouă ore.

În urma votului exprimat de către participanți, Biroul Executiv Central al SNPPC este alcătuit din preşedinte – Vasile Zelca; vicepreședinți - Sorin Boldeanu și Marius Stanciu ; secretar - Adrian Socianu.

„Cu acest prilej, membrii SNPPC au fost asiguraţi că beneficiază permanent de asistenţă, reprezentare juridică şi consiliere pe diferite probleme de interes aflate în competenţa noastră de soluţionare (penale, civile, disciplinare și administrative), dintre care acțiunile colective în instanțele de contencios adminstrativ-fiscal, pentru salarizare la nivelul maxim al funcției publice, și alte drepturi de natură salarială, sunt cele mai numeroase, având deja peste 25.000 de membrii SNPPC care ne-au împuternicit, prin mandat scris, să le reprezentăm interesele”, au transmis reprezentanții Biroului Executiv Central al SNPPC. Din partea conducerii sindicatului, la Constanța au fost prezenți președintele Dumitru Coarnă, trezorierul general Claudiu Staicu și vicepreședintele Mihai Zlat.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Vasilica!
1
1
Punetil pe pupincuristu de iordache edy ca tareu place salinga ncur si sa manance cacat.
2
0
nu se stie nici acum daca s-a lamurit lipsa in gestiune de la sindicat a fostului presedinte, lipsa care se numea defapt delapidare, ce spune snppc ?
4
1
Am fost sambata pe la Casa de Cultura exact cand s-a terminat adunarea. Bai frate.... numai fetze de cocalari, hotzi si alti infractori! Deci instant m-am acoperit buzunarele cand am trecut printre ei! Ori..erau deghizati...
6
1
La Multi Ani politistior adevarati care lucreaza in strada ! Din pacate sunt prea multi purtatori sau detinatoare de legitimatii care tocesc saunele prin birouri sau ghisee !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218