REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aleile pietonale din fața sediului Consiliului Județean vor fi placate cu granit

Aleile pietonale din fața sediului Consiliului Județean vor fi placate cu granit

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 2217

Consiliul Județean Constanța a încheiat un contract de lucrări de reparații intitulat „Lucrări de reparații și placare cu granit alei pietonale – parc și curățare chimică zona trepte (alee I) - parc situat în vecinătatea imobilului Palat Administrativ – bd. Tomis nr. 51”. Contractul a fost atribuit prin achiziție directă unei firme de construcții din Constanța.

Horia Țuțuianu

Cu toate că, în România, este pandemie de coronavirus, în Palatul Administrativ din Constanța, treaba pare să continuie făcându-se achiziții publice pe bandă rulantă.

Achiziții publice, pe bandă rulantă

După băncuțele din lemn tropical cu iluminat dorite de edilul municipiului, Consiliul Județean vine cu o achițiție în completarea celei din urmă și anume, placarea cu granit a aleilor pietonale.

Conform documentelor oficiale, având în vedere refacerea faţadei Palatului Administrativ, latura dinspre strada Traian, refacerea instalaţiei de iluminat a faţadei printr-un concept modern de iluminat arhitectural, în culorile drapelului naţional (roşu, galben şi albastru), realizarea iluminatului peisagistic al zonei cu vegetaţie şi a aleilor pietonale din bulevardul Tomis nr. 51, precum şi reabilitarea trotuarelor şi a aleilor pietonale din parc aflate în administrarea Primăriei Municipiului Constanţa, Consiliul Județean a decis faptul că este oportună reabilitarea aleilor pietonale din parc, teren cuprins în planul de amplasament şi delimitare a Palatului Administrativ. Așadar, contractul privind „lucrările de reparaţii şi placare cu granit alei pietonale şi curăţare chimică zona trepte (alee I)” conform datelor, a fost câștigat de o firmă constănțeană prin achiziție directă, fiind în valoare de peste 170.000 lei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BINE CA AVEM TROTUARE
0
0
Este bine ca in aceasta perioada sa existe cat mai multe lucrari executate de stat...
4
2
Autorul articolului este cumva vopsit in galben? Daca incercati sa acoperiti greselile unora cu mizeriile scrise despre altii sa stiti ca nu reusiti! Un articol scris la comanda pe ideea "daca faci de ce faci, daca nu faci de ce nu faci?", treaba aia cu iepurasul cu sapca albastra...
2
2
Who cares?!
4
1
Asteptam sa fie poleite in aur
7
1
Auzi fa tuto,fagadau moga tutuianu cot la cot cu dragnea au promis SPITAL REGIONAL LA CONSTANTA fmm de infecta.unde e spitalul ala?care milioane ?2milioane sunt suficiente?pastele vostru de prosti,puneti botul la mizeriile astora ca dau bani la spitale care se intorc tot la ei prin firmele lor de casa.mari prosti sunteti.lumea moare in spitale si lu tutianu ii arde granit.proasta natie mai suntem ma.astia trebuiesc impuscati in cap pt jaful de 30 ani facut.
8
2
Alt prost PSD si figurantul asta de Tutuianu.
7
3
Ce bani ptr spitale. Nu mai este Capatana director, la kkkkkkat cu spitalele. stalpisori, borduri, alei, de aici ies bani, nu din spitale.
7
3
Dar despre milioanele de lei alocate la spitale de ce nu spuneti nimic?
9
5
Ai pus directori in cultura numai pensionare
5
3
Bai inginerilor, specialistilor, doxatilor, ce va mai place sa haliti caca cu lopata! Sprijin a fost oferit din plin catre spital. Normal ca atat cat se poate, trebuie sa se continue dezvoltarea. Daca va preocupa starea tarii, numai urmariti stiri de scandal.
8
7
Numai hateri?
8
6
Cum e lumea asta... daca nu se face treaba de ce nu se face treaba, daca se face treaba si se fac investitii si au privatii lucrari de la stat intreaba de ce se fac investitii
9
8
Adica spitalele fac apel la donatii din toate partile pentru echipamente iar EI vor sa infrumuseteze orasul, acum, in ultimul ceas inainte de alegeri, acum, cand este nevoie de cu totul altceva. Lasa-ne Fagadau, ca nu te doare burta de oras, tu ai diaree pt a trage ultimele "tunuri" in buzunarul tau!
15
3
Nu va suparati fratilor, trebuie sa avem un oras frumos !
1
14
Mai derbedeilor nu aveti pe ce cheltui banii cind unitatile sanitare duc lipsa de medicamente si de masti, cobbinezoan, manusi si cipici? De asta nu se pot deplasa pietonii ca nu este pavat trotuarul cu granit.
22
2
Poate nu credeti dar altii sunt devina de ceeace se intimpla in tara asta ,astia cu granitul sunt pioni Seiko frate astia manevreaza tot
7
2
Asta ne trebuia? Nu!
13
4
eu zic sa le placati cu haur!si sa taiati toti pomii ramasi,ca nu avem nevoie de oxigen,ne trebuie bani ptr firmele lui mazare si a primariei,noi respiram praf,noxe si virusi,multumim pesede!
12
2
Vor fi placate cu bani sifonati !
14
2
M.ie replica
2
2
Cuplul de aur Horica Parandarat si Mirela Achitescu !
18
1
Marmura, granit, bazalt coloane romane, gandaci in spital, aurolaci pe strada: Constanta epocii de piatra.
21
1
psd face ce stie mai bine.Hotie fara nesimtire.
24
2
Ce-i trebuie chelului?Tichie de margaritar!In iarna ati renovat adaposturile antiatomice,va apara de Covid?Bani sifonati,trebuie parandarat,vin alegerile si e foame de bani!
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102