REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Aleksei Navalnîi îl sfidează pe Vladimir Putin într-o apariție „scheletică“ în instanță

Aleksei Navalnîi îl sfidează pe Vladimir Putin într-o apariție „scheletică“ în instanță

Replica API 1 mai 2021 | 01:38 1400

Opozantul rus încarcerat Aleksei Navalnîi l-a ridiculizat pe preşedintele Vladimir Putin comparându-l cu ''împăratul'' fără haine din poveste, în timpul unei noi audieri în faţa intanţei desfăşurată joi, relatează agenţiile DPA şi AFP, citate de stiripesurse.ro.

Aleksei Navalnîi

''Împăratul gol vrea să domnească până la capăt; el se agaţă de putere'', a spus Navalnîi sfidător la audierea prin videoconferinţă în faţa instanţei, conform canalului pe internet Dojd, în prima sa apariţie publică după ce a renunţat la greva foamei.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Dacă Putin continuă să conducă, mai spune opozantul, un deceniu pierdut se va adăuga unui alt deceniu deja pierdut. ''Vreau să spun, draga mea instanţă, că împăratul vostru este gol. Şi nu este doar un băieţel care spune cu voce tare acest lucru, acela că împăratul este gol'', a adăugat el, făcând referire la chemarea la realitate din basmul lui Hans Christian Andersen, ''Hainele cele noi ale împăratului''.

''Coroana îi alunecă peste urechi. La televiziuni sunt tone de minciuni. Şi mai este, desigur, o imensă înavuţire personală'', a continuat Navalnîi despre Putin, pe care-l acuză că 20 de ani de leadership incompetent au condus la acest rezultat.

Descărnat şi ras în cap, Aleksei Navalnîi a fost audiat prin videoconferinţă.

”Am fost dus la baie, ieri (miercuri) (...). Era o oglindă acolo. M-am privit. Nu sunt decât un schelet oribil”, a declarat el în instanţă, într-o înregistrare audio difuzată de postul independent de televiziune Dojd.

”N-am mai cântărit atât de puţin dintr-a patra”, a adăugat el, după care s-a adresat soţiei sale, Iulia Navalnaia, prezentă la tribunal, căreia i-a spus că are dreptul de-acum la câteva linguri de terci de ovăz în fiecare zi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comunismul extrem continua in Rusia
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614