REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Alergat de poliţişti pe câmp, un bărbat suspectat de braconaj a făcut INFARCT!

Alergat de poliţişti pe câmp, un bărbat suspectat de braconaj a făcut INFARCT!

Replica API 18 iulie 2016 | 00:00 340

Dosar la Băneasa:

Dosar la Băneasa:

Situaţie delicată pentru poliţiştii de la Serviciul de Arme din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa! Un bărbat a murit practic în braţele oamenilor legii, după o urmărire pe un câmp din localitatea Băneasa. Vineri, ca urmare a unei sesizări că la Băneasa se braconează, şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Nicolae Simion, a dispus organizarea unei razii.

Astfel, pe câmp, a fost sesizată o căruţă cu doi bărbaţi. Cei doi au fost somaţi, însă au luat-o la fugă, panicaţi de prezenţa poliţiştilor. Când au fost ajunşi din urmă, s-a constatat că cei doi aveau o armă asupra lor, însă ambii sunt deţinători legali de arme de vânătoare. Însă, dincolo de acest aspect şi de potenţiala încălcare a legii în ceea ce priveşte braconajul, de menţionat că unuia dintre bărbaţi i s-a făcut rău! Sperietura i-a fost fatală bărbatului de 69 de ani, în ciuda încercărilor poliţiştilor de a-l face să-şi vină în simţiri. Oamenii legii l-au transportat pe bărbat, Vasile Carazianu, la centrul medical de la Băneasa, însă nu s-a mai putut face nimic!

Bărbatul a decedat, iar în urma necropsiei a fost stabilită şi cauza: infarct miocardic. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale - avea arteroscleroză coronariană, diabet zaharat şi hipertensiune arterială. În cauză a fost declanşată o anchetă, au precizat surse din cadrul IPJ Constanţa, care au adăugat că evenimentul se putea încheia altfel, fără o nenorocire, dacă bărbaţii ar fi oprit la somaţia oamenilor legii.

„În cel mai rău caz, li se întocmea dosar de braconaj, dar cum nu aveau nici un vânat în căruţă, scăpau cu suspendare”, au opinat sursele noastre. Interesant, pe de altă parte, că, din câte se pare, de soluţionarea dosarului şi a incidentului mai-sus relatat se ocupă chiar poliţiştii care au participat la urmărirea pe câmp. În cursul zilei de duminică, Vasile Carazianu a fost înmormântat. Ca măsuri de precauţie, poliţiştii au fost puşi în gardă în ziua de duminică, însă înmormântarea a decurs fără incidente.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369