REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ALERTĂ! ACUZAȚII DE FRAUDĂ ELECTORALĂ PRO FĂGĂDĂU LA SECȚIA 77!

ALERTĂ! ACUZAȚII DE FRAUDĂ ELECTORALĂ PRO FĂGĂDĂU LA SECȚIA 77!

Replica API 27 septembrie 2020 | 16:24 7902

Observatorul Secției de votare 77 din Constanța a sesizat faptul că un alegător a ieșit din cabina de vot cu un buletin de vot care era deja ștampilat pe PSD.

Alegătorul a intrat cu buletinul de vot, când să voteze a sesizat că buletinul era ștampilat pe sigla PSD, primar. Președintele secției de vot a întocmit un proces verbal.

UPDATE:

PNL va depune plângere la poliție, urmând ca oamenii legii să facă cercetări.

Este foarte probabil ca procesul de votare să fie suspendat, pentru a se verificat toate buletinele de vot.

Tot la Secția de votare 77, o femeie ar fi încercat să introducă în urna de votare mai multe buletine de vot

În jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, la secția de votare nr. 77, o femeie ar fi încercat să introducă în urna de votare mai multe buletine de vot.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației semnalate, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de fraudă la vot.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciumatilor, ati luat o prin gura
0
1
Mai vrajeli,eu am votat azi, era o individa la inregistrarea actelor de identitae care este director la primaria Constanta si este si in PSD,asa nu sunt vrajeli si nici minciuni. Se poate verifica sectia de votare si numarul ei si persoana respectiva.Intrebarea este alta:Oare chiar nu mai erau oameni decat directorii din primaria Constantei care sa fie in aceste sectii de votare? Si doar director din PSD care lucreaza in primarie? Pe cine vrajiti voi? Daca se fac manarii,vor fi decoperite.Constantenii stiu cine trebuie sa iasa.
2
0
Astea-s inventii PNL-iste. Se fac tot felul de capcane numai pentru a exista acuzatii. Oameni buni...votati...nu conteaza pe cine...oricum toti sunt la fel...iar voi...niste naivi care nu va treziti nici dupa 30 de ani. Asta-i rau...
2
13
ca o s-o molfai, si tu si Babu, iar Fagadau o sa se uite, apoi o s-o molfaie si el
16
2
Amice:Fuie Magadau: Sunt sigur ca va castiga si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau! Asa ca Shut up ca Numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci! Sorry lui Prostul de Vergil Chitac Muistul de Ciuma Galbena de PNL-ista Nu il sustin dute acasa
4
21
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
8
18
Iesiti la vot tinerilor, sa scapam de ratatii care fac asa ceva!! TINERETUL E SALVAREA, VOTATI UTIL!!!
19
6
Manipulare ordinara a galbejitilor.
10
14
Iar a incercat mama lui decebalus sa bage mai multe voturi? Din cate observ, e deranj mare la psd.
19
5
nu eram hotarat sa ies din casa, dar dupa ce vad stiri ca casta, ies si votez anti psd
16
5
Cand vad in poze chenarul ala rosu cu Replica parca vad steagul psd ,, o fi vreo coincidenta?
11
3
Din pacate cea mai mare frauda este tembelizarea,indoctrinarea romanilor impotriva romanilor,aducerea gunoiului la nivel de virtute,eliminarea scarii valorilor. Orice chelemec poate fi presedinte de tara,parlamentar,primar,fara sa existe un filtru firesc al valorii. Romania este condamnata la a fi furnizoare de inteligenta pentru straini si saracie ,dezastru intern,ca de obicei,de la Burebista incoace. Pana sa avem lideri patrioti si popor masiv inteligent vor mai trece niste secole.
9
1
Sa-i sau muie lui mata aia curva care te-a nascut asa prost.Handicapatul dracului.
3
9
Toti cretinii voteaza pesede
19
10
Ce s-a intamplat? Ca parca fraudase in 2016...
21
3
Ce atata circ .pentru ce ?TOT FAGADAU IESE PENTRU CA ESTE UN OM CORECT TIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE......SUCCES ,,Decebal",deschidem sampania dupa ora de inchidere a urnelor ......
8
38
jigodiile psd iste, ar fi in stare sa stampileze direct toate buletinele de vot...ce sa se mai oboseasca pensioanrii milogi, sau tiganii analfabeti, ei vor doar pomana, cat mai multa, de ce sa mai oboseasca sa si caute sa stampileze hotii psd !
21
10
Primari PNL s au vandut!
5
24
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
39
Pai nu e normal sa iasa din cabina cu biletinul stampilat, sau s au schimbat regulile? Jutnalistii de astazi mai fac si scoala??? Sau doar mananca cacat?
25
14
,,Ori esti precaut, ori esti prost" asa a zis ala care indemna cetatenii sa stea acasa. Acum cheama cetatenii la vot ca sa numere el inmormantarile din cauza covid19. Sa castige PNL alegerile cu 100 la 100 si 2500 de infectati pe zi din cauza alegerilor precautului sau prostului...
10
23
oameni de toate categoriile pot face circ pe paine asa le place romanasilor sa citeasca, sa asculte , sa se uite!
15
1
Frauda dupa ce a iesit? Nu e normal sa iesi cu buletinul stampilat? Ce logica absurda.. Poate a intrat in cabina cu el stampilat
18
5
Hoti pana la ultima suflare,asa primar asa sustinatori.
22
11
Nu are nici o valoare sesizarea. Nu poti proba ca acel buletin de vot era deja stampilat. Dupa ce a iesit din cabina de vot e ca si cum mananci cacat pe ascuns si dai vina pe restul ca ti l-au bagat cu forta in gura.
14
11
Asa Fagamult degeaba - asa votanti hoti !
21
10
dar cum poate sa probeze ca era deja stampilat pe PSD? de ce nu a verificat asta atunci cand i s-a inmanat buletinul de vot?atunci pe dinaintea tuturor era mai usor de demonstrat ca era deja stampilat pe PSD, caci asa oricine poate intra in cabina, stampileaza cu intentie pe PSD ca sa scoata un scandal care l-a gandint dinainte si iese din cabina fara sa aibe un MARTOR care sa sustina ca acel buletin de vot era deja stampilat
14
11
O sa fie Primar, pentru inca un mandat, in ciuda tuturor acestor mizerii!
17
36
ba da retarzi mai sunteti!!! mwereplica!!!!! mwepnl!!!
18
22
Actualul primar trebuie inchis, iar psd exclus de la alegeri. Frumos domn primar... noaptea ca hotii
40
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218