REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ALERTĂ! ATAC ARMAT la Pentagon. O persoană a fost ÎMPUȘCATĂ. Video

ALERTĂ! ATAC ARMAT la Pentagon. O persoană a fost ÎMPUȘCATĂ. Video

Replica API 3 august 2021 | 08:03 995

O alertă de securitate a fost declanşată, marţi, la sediul Departamentului american al Apărării, în centrul oraşului Washington, din cauza unui incident armat produs în apropiere, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Focuri de armă au fost semnalate la Centrul de tranzit al Pentagonului, o platformă de transport. Cel puţin o persoană a fost împuşcată, au declarat surse citate de agenţia Bloomberg.

Sediul Departamentului american al Apărării a fost securizat prin închiderea temporară a tuturor căilor de acces, scrie mediafax.ro, citat de stiripesurse.ro.

"Sediul Pentagonului a fost închis din cauza activităţilor poliţiei", a transmis Departamentul american al Apărării.

"În momentul de faţă, Pentagonul este în stare de alertă din cauza unui incident produs la Centrul de Tranzit. Îndemnăm cetăţenii să evite zona", a transmis Agenţia de securitate de la Departamentul american al Apărării.

Conform postului KTVU, echipajele medicale de urgenţă au raportat mai multe victime, dar nu există informaţii despre starea acestora.

UPDATE:

Pentagonul şi-a redeschis marţi accesul, la mai mult de o oră după ce şi-a închis sediul în urma unui incident de securitate provocat de împuşcături auzite în faţa uneia dintre intrările sale unde se află o staţie de autobuz şi de metrou, transmite agenţia EFE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102