REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ALERTĂ: AUTOTURISM CĂZUT în CANAL, un BĂRBAT a MURIT! VIDEO

ALERTĂ: AUTOTURISM CĂZUT în CANAL, un BĂRBAT a MURIT! VIDEO

Replica API 6 iulie 2020 | 00:17 4745

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină luni, 6 iulie, între localităţile Amzacea şi Pecineaga din județul Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Din primele informaţii, un autoturism a căzut în canal.

Update:

Conform reprezentanţilor ISU, la accidentul rutier în care un autoturism s-a răsturnat într-un canal între localitățile Amzacea și Pecineaga au intervenit pompierii Secției Mangalia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță smurd, elicopterul smurd și o ambulanţă SAJ. La faţa locului au fost găsite două victime neîncarcerate. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical, din păcate pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiți să declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter și transportat la spital cu multiple traumatisme.

Update 2:

Conform informaţiilor noastre, 2 bărbați s-au plimbat cu autoturismul pe drumul de exploatare agricolă, iar între Amzacea şi Pecineaga, pe câmp, la aproximativ 4 km de DJ 392, a căzut într-un canal de irigatie, fără apă. Pasagerul a murit iar șoferul a fost transportat la spital. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Update 3:

Iată cum s-a petrecut totul: Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în extravilanul localității Amzacea, în canalul de irigații , se află un autoturism răsturnat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză și persoanele ocupante, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani (în autoturism) și un alt bărbat de 33 de ani, în exteriorul vehiculului. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că primul bărbat ar fi condus autoturismul pe drumul de exploatare agricolă, pe marginea unui canal de irigații, iar în zona unei ferme a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în canalul de irigații. Conducătorul auto a fost transportat la spital, iar pasagerul a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba astia mergeau pe drumu ala asfaltat de nicuor porcusor.drumu ala care a disparut la 2 luni dupa ce l aufacut
5
0
Unde este Amzacea si unde este Pecineaga ????
3
0
nu, e fratimiu Haudi
5
0
Bine ca prostia nu doare!!! Cum or fi primit carnetul toti ciobanii astia?
3
2
Sa nu vad ca spune-ti iar ca iar prostan cu opel
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218