REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALERTĂ în contextul GRIPEI MORTALE! Ce se întâmplă cu produsele din China ajunse în Portul Constanța??

ALERTĂ în contextul GRIPEI MORTALE! Ce se întâmplă cu produsele din China ajunse în Portul Constanța??

Replica API 28 ianuarie 2020 | 22:43 274

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa solicită Direcţiei de Sănătate Publică şi Biroului Vamal împiedicarea introducerii pe piaţă a produselor importate din China care intră în contact direct cu consumatorii, a informat luni conducerea instituţiei.

„Am transmis o adresă către Direcţia Generală de Sănătate Publică Constanţa şi către vamă, pentru a ne da concursul în evaluarea importurilor de jucării, cosmetice, electrocasnice provenite din China. Situaţia actuală, legată de îmbolnăvirile din această ţară, ar trebui să fie un semnal de alarmă“, a declarat șeful Comisariatului Județean pentru protecția Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu. În adresa respectivă se face referire la produse chinezeşti precum jucării, cosmetice, articole textile, încălţăminte. Menționăm că, în Portul Constanța, ajung containere întregi cu marfă din China!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bou Horia asta, il credeam mai destept..Habar nu are ce inseamna oprirea importurilor din China la nivel de tara si ce implicatii poate avea pentru economia noastra. Da el are mintea ingusta rau..
2
0
Toate stirile date de media sunt menite doar sa creeze panica. De ce? Pai ca sa nu cumva sa cerem ziaristilor sa ne dea informatii si stiri despre salarii, despre buget, despre legile propuse de ei in favoarea lor, nu a noastra, despre proiectul de lege 525per2019 despre care presa nu vorbeste, si pe care Camera Deputatilor l-a ciuntit, fiind vorba de grila de salarii pt intelectuali, pt cei cu studii superioare, dar pe care deputatii ii vor platiti ca si pe muncitori, micsorand coeficientii din grila venita de la Senat !!!!!!!!!!!!!!!
1
0
bine punctat dar ei stiu bine ca prostimea se manipuleaza usor de la chestia cu m..e psd si votarea masiva a ciumei ciumei galbene respectiv a lui hohaus!
2
1
Deja s-a comunicat de specialisti pe bune,nu de ziaristi alarmisti,ca virusul nu mai poate fi active dupa patru -cinci ore de izolare in afara mediului organic,adica nu se ia ca praful de pe grebla si nici de pe carucioarele de la LIDL,ci se transmite ca alte forme de gripa. Obiectele duse la naiba cu vaporul din China in Romania nu prezinta pericol decat pentru prostii pe care mizeaza ziaristii cei mai de joasa speta. In loc sa dea informatii corecte ,utilizabile de public,unii cretini zisi ziaristi induc panica in populatia deja cu o cultura varza si judecata tulbure.
4
1
pt ca aceste containere vor ajunge prima data la cei mai corupti si infecti oameni din tara: vamesi, politisti, cei din jurul lor. Asa se vor plati greselile-pacatele: Dzeu nu da cu bata, trimite cate un virus doar. Sa vedem daca le vor folosi mormanele de bani adunate de 30 ani, daca virusul se va speria de banii lor.
6
1
Opriti toate importurile din China iar cele care au ajuns distrugeti-le.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108