REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ALERTĂ în parcarea Lidl din zona ICIL; un bărbat a fost înjunghiat cu o şurubelniţă

ALERTĂ în parcarea Lidl din zona ICIL; un bărbat a fost înjunghiat cu o şurubelniţă

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:29 7973

Reglare de conturi!

Gelozia i-a luat minţile unui bărbat din Constanţa, după ce şi-a văzut fosta soţie în compania altui bărbat. Claudiu D. l-a atacat pe cel din urmă cu o şurubelniţă, cu pumnii şi cu picioarele până l-a băgat în spital, evenimentul petrecându-se în urmă cu mai bine de o săptămână în parcarea magazinului Lidl din zona ICIL. Victima se teme pentru viaţa sa şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie.

O sesiune de cumpărături în magazinul Lidl din zona ICIL s-a încheiat sângeros pentru un bărbat din Constanţa Acesta a fost înjunghiat cu o şurubelniţă de fostul soţ al iubitei sale, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

Cum s–a petrecut incidentul!

În seara zilei de 27 martie a.c., la ora 19.40, U.A. s-a la magazinul LIDL din zona ICIL pentru a efectua cumpărături. La ieşire, a fost atacat cu pumnii şi piciorul, din senin, şi înjunghiat cu o șurubelniță. Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, l-a îmbrâncit, iar când a căzut jos, a fost lovit cu piciorul și înjunghiat de două ori cu șurubelnița in zona umărului stâng şi în zona pieptului în partea stângă. În momentul în care a plecat de la fața locului, agresorul s-a urcat în maşină, încercând, încă o dată să-şi arate calităţile de macho şi a încercat să calce partea vătămată cu mașina în parcarea magazinului, continuând cu ameninţări moartea la adresa victimei sale. Aceasta din urmă a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Constanţa și, ulterior, s-a prezentat la SML Constanţa în vederea eliberării certificatului medico-legal.

U.A. a formulat, la Parchetul Judecătoriei Constanţa, cerere de emitere a ordinului de protecție, procurorii înaintând-o pe cale administrativă, instanței competente, Judecătoria Constanţa. Numai că, pe aprilie, magistraţii au respins solicitarea, deoarece cei doi, partea vătămată şi agresor, nu sunt membri ale aceleiaşi familii, astfel cum aceasta este definită în art. 5 din Legea nr. 217/2003.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal, urmând ca procurorii să efectueze cercetări în acest caz.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca sunt martori judecatori pot sa il condmne pe asta pentru tentativa de omor,altfel daca de data asta nu a comis o crima la cat de nebun e omul se poate sa mai sa incerce inca odata.
0
0
cred ca isi imagina deja cum il gusta ea de buzdudan pe cel nou cum inghitea tot si cum ii largea pasaruna flamanda
1
1
Asa o sa ajunga si fostul vostru coleg de breazla Filca . Numai sa vedeti cate ilegalitati comite
1
0
Ii trebuia si ei o mica intepatura, l a ladsat ca ii place sa dea cu dosu prin vecini..cateaua
1
1
Ea este de vina ! Rupe o si valea !
3
2
sa intelegem ca nu e nimeni arestat pt 30 de zile. Daca nu furi e liber la omorat in tara asta care ramane o tara a procurorilor de kkt
12
1
cu ani grei de detentie,alfel virusul se extinde!mas media participa efectiv negativ la aceasta!
7
0
Macho sa-i zici lu mama ta!
2
2
Idiotii acestia nu inteleg, ca nu sunt stapanii partenerelor de viata. A plecat de la tine, la revedere nu mai ai alta treaba cu ea. Nu trebuie sa-i ceri socoteala de ce va face in viitor.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218