REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ALERTĂ într-un DEPOZIT cu produse de CURĂŢENIE. O femeie a fost dusă la SPITAL

ALERTĂ într-un DEPOZIT cu produse de CURĂŢENIE. O femeie a fost dusă la SPITAL

Replica API 20 noiembrie 2020 | 13:18 3220

O constănțeancă a ajuns să aibă nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident de la locul de muncă. Mai exact, femeia a căzut de la înălțime, de pe un palet de marfă din depozitul unde era angajată.

Zilele trecute a fost alertă într-un depozit constănțean de produse pentru cuățenie, în urma unui accident de muncă, soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Mai exact, M.E.B, angajată ca lucrător gestionar a căzut de la o înălțime de aproximativ 1,5 metri, de pe un raft port palet de marfă din depozit. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

ITM a intrat pe fir

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța au demarat o anchetă în acest caz. Astfel, accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către firma la care aceasta era angajată, și anume, Misavan Trading SRL în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Date despre firma Misavan Trading

Societatea Misvan Tradinc SRL este o firmă din Iași, înființată în anul 2010. Aceasta are sediul central social pe strada Principală, numărul 6C, sat Voinești, județul Iași. Aceasta are sedii secundare în mai multe localități din România. Unul din sediile secundare este în municipiul Constanța, pe bulevardul I.C.Brătianu. Firma a fost înregistrată de 13 mai 2013. „Povestea noastră a început la Iași. O societate cu capital integral românesc sub conducerea domnului Ciprian Otea. Inițial, principala activitate a fost distribuția produselor de menaj pentru consumatorii retail din zonă. Suntem furnizori naționali de produse profesionale și soluții complete de curățenie pentru clienții profesionali și casnici. În portofoliu avem peste 1500 produse de curățenie, menaj, hârtie, dispensere, produse de unică folosință și ambalare” scrie pe pagina de promovare a societății.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614