REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ALERTĂ - Klaus Iohannis, declarații de presă la Palatul Cotroceni

ALERTĂ - Klaus Iohannis, declarații de presă la Palatul Cotroceni

Replica API 4 ianuarie 2019 | 00:00 239

Președintele Klaus Iohannis va face declarații de presă la Palatul Cotroceni, la ora 12.00.

Cel mai probabil președintele va anunța decizia în privința celor doi miniștri propuși de Guvern, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciumatii au intrat in fibrilatii!.
0
1
ne faci de ras , nu vei lua mandatul doi , il va lua ciolos , sa mori tu sasule de necaz !
1
3
care guvern ,noi avem guvern ,banda aia de avortati oligofreni se numeste guvern
3
4
Vrea statul xde dreptzi, guvernu meu si inca un mandat. Nu i prea mult pentru excursiile pe benzina romanilor la Sibiu, la ski sau la Maiami cu bugetu prezidential dublat in fiec e an ?
4
2
Iohanis nu are nicio sansa la al doilea mandat si asta o stie si el, de aceea incalca Constitutia in repetate randuri si forteaza o suspendare, poate poate mai castiga si el ceva electorat in disperare de cauza. Individul asta i-a plictisit pana si pe cei mai lenti ardeleni.
4
5
PSD-ul cand se mai opreste din instalare si demitere a ministrilor si a altor functionari. Am ajuns de rasul Europei , din 3 in 3 luni schimbari. Nimeni nu mai cunoaste ministrii.
5
6
Iohannis spera sa infurie PSD pentru a declansa procedura de suspendare. In an electoral asta ar fi devastator pentru PSD. Ar castiga al doilea mandat din postura de victima a coruptilor cu 80 la suta in primul tur fara sprijinul PNL.
5
1
Poate ne zice de ce nu se duce Carmecita la parchet.binenteles, nu ca ar fi necinstiti ei
8
4
vrea al dolea mandat? Nu intelege ce este cu statul de drept. Refuz ministrii ca asa vrea el ,iar staful cauta abia acum motive de refuz. Bai esti sanatos ? O ia si el cu decaparea pe urmele lui Kovesi .Ce lupta cu anticoruptia am avut? Toti sunt liberi bani recuperati la buget ioc !Suntem de cacat cu justitia, rade Interpol de noi cu urmaritele din Costa Rica . Esti o rusine pentru Romania esti lipsit de profesionalism politic ,cu consilieri de doi lei .Bai nici sef scara de bloc nu te mai aleg romanii !si mai vrea un nou mandat mor de ras toti cand il aud .
8
3
Conform sondajelor castiga iohannis inca 5 ani , nu cred ca vrei majoritate absoluta adica partid unic , fara echilibru ai dictatura , oricum nepotii o sa ne cam injure
4
11
pampalaul iar a primit biletele si vine sa la citeasca!
9
7
MUIE ROMANIA...MUIE ROMANASII MEI CARE O SA MI SUGETI PULA INCA 5 ANI
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102