REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alertă la Jupiter! O persoană s-a înecat în mare

Alertă la Jupiter! O persoană s-a înecat în mare

Replica API 6 iunie 2015 | 18:25 453

Ulterior, un bărbat s-a înecat la Mangalia

Ulterior, un bărbat s-a înecat la Mangalia

Ziua de sâmbătă, 6 iunie, a fost şi ultima pentru doi turişti aflaţi pe litoralul românesc. Vântul a suflat cu putere, în rafale, valurile devenind agitate. Salvamarii au sfătuit oamenii să aibă grijă şi să nu se aventureze în apă, dar nu toţi au ascultat, din păcate. Astfel, un tânăr de 26 de ani, din Ialomiţa, care se afla la Jupiter pentru un team building organizat de firma angajatoare, a decedat, după care s-a dat alarma şi pe plaja din Mangalia, acolo unde un bărbat din Brăila a murit în acelaşi mod.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi, în dimineaţa de sâmbătă, prin 112, să intervină la Jupiter, acolo unde aveau informaţia că o persoană s-ar fi înecat în mare. Era vorba despre un tânăr, sosit pe litoral cu colegii de serviciu pentru a participa la un team building organizat de firma angajatoare, specializată în IT. Erau cazaţi la hotelul Delta, dar tânărul a vrut cu tot dinadinsul să facă baie în mare, chiar dacă salvamarii l-au sfătuit să nu facă acest lucru. La scurt timp, "străjerii" plajei i-au zărit trupul purtat de valuri şi izbit de stabilopozi. Au încercat să intervină dar, cum nu au putut, au sunat la 112. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns la faţa locului şi s-au chinuit să scoată trupul din apă, misiunea fiind una dificilă din pricina curenţilor. Într-un final, corpul a fost adus la mal şi cadrele medicale au aplicat manevre de reuscitare timp de aproape o oră. Din păcate, fără rezultat. Acestuia i s-a declarat decesul şi a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

Un alt bărbat s-a înecat la Mangalia

La scurt timp alarma era dată din nou. De data aceasta era vorba despre Antonel Arsene, de 44 de ani,din Brăila, care venise la mare cu serviciul, fiind angajat al societăţii Sanco SA, subcontractoare a DMHI Mangalia. El muncea pe şantierul din Mangalia, dar sâmbătă, 6 iunie, şi-a dorit să facă o baie în mare. A plecat către plajă dar nu s-a mai întors. Salvamarii i-au văzut trupul plutind în zona hotelului Laguna, scoţându-l la mal şi sunând la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă şi Poliţia, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el, decât să-i declare decesul. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă în vederea efectuării necrospiei.

Citeşte şi: Un bărbat s-a înecat la Mangalia!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614