REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Alertă la Mangalia: o persoană a ameninţat că se aruncă de la înălţime - vezi video

Alertă la Mangalia: o persoană a ameninţat că se aruncă de la înălţime - vezi video

Replica API 27 august 2014 | 00:00 676

S-a plictisit în câteva ore şi a coborât singur: a recunoscut că a consumat etnobotanice

S-a plictisit în câteva ore şi a coborât singur: a recunoscut că a consumat etnobotanice

S-a dat alarma la Mangalia! Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe strada Oituz, acolo unde o persoană ameninţă că se aruncă de la înălţime, solicitând prezenţa primarului Cristian Radu, pentru a-i rezolva o problemă legată de achiziţia unui imobil.

La ora 12.56 au fost sesizaţi şi poliţiştii din Mangalia, prin112, despre faptul că pe un releu din municipiu se afla o persoană care ameninţă că se va arunca. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Rustem Taner, 22 de ani, din Mangalia. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, cadre ISU şi cadre medicale.

Update:

La faţa locului s-a deplasat primarul Cristian Radu, care i-a cerut bărbatului să coboare de pe stâlp, pentru a discuta cu privire la solicitarea acestuia.

Apropiaţii tânărului susţin că acesta ar fi consumat substanţe psihotrope, îtrucât tânărul a făcut un spectacol de zile mari, stând cocoţat pe releu, complet dezbrăcat.

Update:

Într-un final, bărbatul s-a plictisit şi a coborât de pe releu, reuşind totodată să scape şi de poliţiştii care îl aşteptau să îl ia la întrebări, sărind nişte garduri. S-a răzgândit după acest gest şi s-a prezentat singur la Poliţie, unde a recunoscut că ar fi consumat etnobotanice săptămâna trecută şi că ar fi rămas cu... "sechele". Va fi dus la Palazu, pentru investigaţii medicale.

sursa foto şi video: Facebook, Claudiu Valentin Năstase, consilier Primăria Mangalia

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369