REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alertă la Medgidia: un tânăr a anunţat pe Facebook că se sinucide pentru că a fost părăsit!

Alertă la Medgidia: un tânăr a anunţat pe Facebook că se sinucide pentru că a fost părăsit!

Replica API 8 aprilie 2015 | 23:19 139

„Adio, prieteni dragi”

„Adio, prieteni dragi”

Un tânăr de 28 de ani, din Medgidia, şi-a pus rudele şi prietenii pe jar. Supărat că a fost părăsit de soţie, acesta a depus, în primă fază, o plângere la Poliţie că femeia a plecat cu mobila şi un televizor, după care a decis să se sinucidă. A lăsat un mesaj pe Facebook şi s-a dus în balconul apartamentului său, situat la etajul 3, de unde ameninţa că se aruncă. În cele din urmă, acesta s-a ales cu un dosar de cercetare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Marius Alexandru P. are 28 de ani şi locuieşte în Medgidia, pe strada Independeţei. Până în urmă cu puţin timp, acesta a fost căminul în care a locuit si soţia sa, Oana, şi băieţelul lor. Însă, se pare că femeia l-a părăsit, problemele începând încă de prin luna februarie a acestui an, când Marius scria pe Facebook: „Nu mai pot, cred că mor”. La acea dată a fost încurajat de prieteni şi familie, părând că a reuşit să iasă din starea de depresie ce-l cuprinsese. Însă, marţi, 7 aprilie, acesta s-a prezentat la Poliţia Medgidia, acolo unde a reclamat un furt între rude. Mai exact, Marius a menţionat că soţia lui a plecat de la domiciliu, l-a părăsit, furând mai multe piese de mobilier şi un televizor LCD. Ajuns acasă, se pare că gândurile negre l-au cuprins din nou, el decizând că vrea să se sinucidă. Astfel, în jurul orelor 13.00, el a postat pe Facebook: „Adio, prieteni dragi… sunt ultimele cuvinte!”. Sora lui a intrat în panică şi a început să-i scrie să se potolească, după care îl implora să răspundă la telefon. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, a sunat la 112. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au sosit la faţa locului, la fel şi poliţiştii, găsindu-l pe bărbat în balcon, ameninţând că se aruncă în gol. În cele din urmă, aceştia au reuşit să-l facă să se răzgândească, el primindu-i în casă. După ce au discutat, poliţiştii au deschis pe numele lui un dosar de cercetare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. „Ne bucurăm că este bine. El trece printr-o perioadă mai grea acum. Să-i fiţi alături mereu că să simtă pentru ce trăieşte, are un băiat frumos de care trebuie să se bucure, să fie mândru. Toţi avem necazuri dar aşa e viaţa lăsată ca noi să avem mici sau mari obstacole pe care trebuie să le trecem aşa cum putem. Multă sănătate va dorim”, a scris o cunoştinţă pe pagina de socializare a lui Marius.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218