REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alertă pentru starurile lui Clinceni! Poenaru, furios la finalul meciului cu CFR Cluj: "Nu accept! Daca nu joacă, iau măsuri și văd ei!"

Alertă pentru starurile lui Clinceni! Poenaru, furios la finalul meciului cu CFR Cluj: "Nu accept! Daca nu joacă, iau măsuri și văd ei!"

Replica API 19 aprilie 2021 | 22:29 1285

Academica Clinceni a fost invinsa categoric de CFR Cluj ,0-3, in primul meci din playoff.

Ilie Poenaru a declarat ca echipa sa tinteste la locul 4. Acest lucrul s-a vazut si in declaratia sa dupa esecul cu CFR Cluj, unde jucatorii sai au fost taxati pentru modul cum au tratat partida. Antrenorul Academicii Clinceni a amenintat ca va lua masuri, daca elevii sai nu isi schimba atitudinea, scrie sport.ro

"Sunt mai mult suparat pe maniera de joc. 3-0 e un scor destul de mare. Niste greseli... credeam ca le-am eliminat, dar luam goluri prea usor. Ne-au dominat, au meritat victoria. Dezamagirea este ca nu am jucat. Le-am cerut sa jucam de la egal, sa avem ocazii. Nu meritam nimic in aceasta seara. Si daca era un rezultat de egalitate, era nemeritat. La pauza trebuia sa fie 3-0, la ce ocazii clare au avut. Nu ne-am concentrat la acest joc, nu ne-am prezentat asa cum trebuia, le-am atras atentia si in vestiar si le-am spus ca nu sunt multumit de nimic in seara aceasta.

La pauza am avut o sedinta mai dura si le-am cerut sa jucam altceva, pentru ca nu-mi place, și n-am venit aici sa ne lasam dominati. Am inceput bine repriza adoua, am avut doua ocazii destul de bune, dar usor-usor ne-am retras si i-am dat sansa adversarului sa inscrie.

E o diferenta mare. CFR e o echipa care stie sa gestioneze momentele, a jucat an de an in cupele europene. Am si eu un vestiar destul de greu, iar lucrul acesta vreau sa se vada. Daca ne-am facut treaba, si s-a vazut în campionatul regulat, vreau sa se vada si acum. Eu nu accept infrangerile astea dureroase. Vreau să joace. Daca nu, o sa iau masuri si o sa vada ei mai departe. Jucătorii trebuie sa-si schimbe atitudinea, gandirea si sa se prezinte altfel la meciul urmator", a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului.

Urmatorul meci pentru Academica Clinceni in playoff va fi cu o alta candidata la tillu. Va primi vizita FCSB-ului pe teren propriu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614