REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ALERTĂ. Surse: Statul român, interesat să cumpere pachetul de acţiuni de la Şantierul Daewoo Mangalia

ALERTĂ. Surse: Statul român, interesat să cumpere pachetul de acţiuni de la Şantierul Daewoo Mangalia

Replica API 6 ianuarie 2018 | 00:17 520

Este agitaţie maximă în Şantierul Daewoo Mangalia Heavy Industries. Conform unor surse, statul român ar fi transmis, vineri după-amiaza, un document privind intenţia de a-şi exercita dreptul de preemţiune în cazul pachetului de acţiuni deţinute de coreeni. Cu alte cuvinte, statul român ar dori să le cumpere, şi astfel să devină acţionar majoritar, cu 100%.

Momentan, discuţiile nu se pot derula cu repeziciune şi nu există o decizie finală, întrucât trebuie stabilite toate detaliile - câte acţiuni şi cum se rezolvă problema datoriilor coreenilor.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/fierbe-santierul-daewoo-mangalia-ce-se-intampla-cu-angajatii-plecam-acasa-din-februarie-cu-totii-341082/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce Raducu vinde la fier vechi santierul sa nu faca concurenta olandezilor pleaca si el la Cta unde are misia de la Mazare cautat prin Madagascar Mangaliotii daca mai motzaie mult si voteaza pentru un loc caldut la balnear o sa ajunga copii vostri sclavi din vina dv deci terminati sa va vindeti ieftin votati cum trebuie nu vindeti votul cuiva cine nu stie ca toti din primarie nu au facut nimic pt oras dar nimic voua nu va e rusine sa priviti spre Cluj sibiu si alte orase in timp ce statiunile arata ca dupa bombarbament nu sesizati si voi DNA chiar asa stati in intuneric
1
0
Cei mai maturi nu prea au ce face,raman la mila ticalosilor romani ce vor colabora cu oricine ar veni.Cei tineri insa,pot merge in tara,sunt locuri in care chiar at fi respectati si platiti,sunt si locuri de munca in strainatate. De ce sa ramaneti baieti neaparat in orasul asta gri-tuciuriu ,sa suportati umilinte pana cand veti fi dati afara si apoi sa plangeti ca nu ati profitat de sansa schinbarii in bine la vreme?Va place marea,puteti veni in concediu,dar sa va faceti o viata demna si mai buna ,nu sa ramaneti la mana unor fapturi dezumanizate cu capetele in punga.
2
1
ca nou angajat , te tin vreo 3 ani de zile cu morcovul in cur , prin contracte de munca pe perioada determinata , succesiv. Niste kkti.
7
0
ar fi bine ca statul roman sa nu se implice asa cum nu s-a implicat nici in salvarea locurilor de munca pentru aproape 10.000 de navigatori ai flotei comerciale atunci cind au disparut peste 300 de nave maritime, ori pentru salvarea locurilor de munca a multor mii de mineri cind le-au fost inchise minele, etc.
2
1
Indiferent ce straini ar prelua santierul,tot lighioanele romanesti cunoscute ca sefi vesnici,vajnici ticalosi vor continua cu bataia de joc. Santierul nu poate sa se dezvolte pentru ca in Mangalia nu poti face echipe.Ai stabi nu lideri,ai tot felul de loaze la conduceri,nu oameni cu mintile acasa in cap. Doar preluat cu totul de un strain poate ca ar fi ceva sanse,dar exclusi lingaii binecunoscuti cu aere,cei care au colaborat cu pupincurism mizerabil la raul facut atator familii din oras.
3
0
da,am bani si cumpar toate actiunile si va dau afara pe toti,ce banii mei nu au serie ce daca e din mita folosesc mita sa scap tara de coreeni.si mai usor cu nicoleta mea , inca sufera dupa pwla lui victor manea
5
2
pai sa stiti ca daca raman romanii o sa vina smecheriiisi ia fiecare cate o parte din santier si o vinde se mai fac cativa miliardari si santierul da faliment asta e planul statuluiasa cum sau facut si cu celelalte intreprinderi
2
1
Ori cu hotii de la Damen , ori cu statul roman , acelasi lucru . Cauta pe net : Fraud investigators raid Damen Shipyards in foreign bribery case. Tax office inspectors raid Damen Shipyards in corruption probe. Damen Shipyards Raided, Accused of Bribing Government Officials
7
0
Iar pierde Romania si se imbogatesc securistii de la conducere. Oricum Santierul da faliment in maxim 3 ani daca il preia Securitatea !!!
3
1
care datorii la coreeni...au facut 150 de vapoare si tot timpul s au plans ca nu au bani....niste jigodii ordinare ...tot profitul l au trimis in Korea si directorii din santier cu toate firmele fantoma
4
1
De la maistri si pana la ilicenco toti schinjuiti
5
4
Este o carpa. Chiar un zero barat. Are noroc cu nevasta.
3
2
Sa raspunda acum pentru tot ce au facut sau n-au facut domnii Griguta si Ilicenco!Bravi romani care au administrat interesul statului roman in santier!
4
0
Ce sa cumperi, falimentul altora???
3
0
Sigur cumpara Griguta!Are banii pregatiti!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614