REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ALERTĂ! Un INCONŞTIENT a vrut să facă DEZINSECŢIA în APARTAMENT, dar şi-a 'DERATIZAT' VECINII. VIDEO!

ALERTĂ! Un INCONŞTIENT a vrut să facă DEZINSECŢIA în APARTAMENT, dar şi-a 'DERATIZAT' VECINII. VIDEO!

Replica API 8 octombrie 2020 | 00:20 6569

Acţiunea inconştientă a unui constănţean a bagat în sperieţi un bloc întreg. Dorind să scape de gândacii care-i mişunau prin apartament, acesta „a făcut o nefăcută”, fiind la un pas să-i intoxice şi să-i bage în spital pe vecinii de bloc, din cauza substanţelor pe care le-a folosit. În loc să cheme o firmă specializată în acţiuni de deratizare, constănţeanul a considerat că se poate descurca şi pe cont propriu, însă efectele acţiunii sale au fost unele nedorite. Vecinii acestuia s-au trezit cu fum gros pe scară, cu un miros puternic şi înţepător, lucruri ce au semănat, într-o clipă, panică şi stări de rău în rândul locatarilor.

Recent, pe aleea Zmeurei, în blocul FT 14, un locatar a facut “deratizare” după cum l-a tăiat capul, folosind, cel mai probabil, substanţe despre care a auzit din vecini că ar fi bune pentru a scăpa de gândaci. Însă, acţiunea lui nu a avut efectele scontate, iar locuitorii din imobil au fost la un pas de a fi intoxicaţi cu substanţele folosite de către vecinul inconştient. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi pompierii, pentru că multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale fie din cauza substanţelor inhalate, fie din cauza şocului.

Vecina: Puteam să mor

O femeie, locatar al blocului cu pricina, a declarat pentru cotidianul Replica faptul că s-a instaurat panica în rândul oamenilor, aceştia ieşind în stradă doar cu hainele de pe ei. Locatarul a mai declarat că în clădire era un aer greu de respirat din cauza a ceva ce semăna cu fumul şi că nu se putea vedea nimic înaintea ochilor.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil substanţele folosite au făcut o reacție. Era numai fum, nu vedeai nimic şi mirosea foarte puternic. Puteam să mor, eu dormeam în timpul acela. Am auzit zgomote afară şi am ieşit în stradă în pijamale, am apucat să-mi iau doar actele. Mi-a fost rău toată ziua, am avut stări de greaţă, m-a usturat gâtul. Eu stau la parter şi, totuşi, am simţit că nu mai reuşesc să ies afară. Atât de rău a fost”, a explicat femeia pentru reporterii Replica.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reportera a mixat toate variantele de solutionare a problemei principale, gandacii, doar-doar o pune de un articol celebru.
0
0
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
1
0
Poate osi face mila baiatul si ajunge prin parlament sa ii subtieze pe gindaci!Fati mila de ei
1
1
Vad ca baiatul e priceput , nu te duci si pe la casa poporului , concentratie maxima?
5
0
Vinovat e administratorul pt ca legea spune ca dezinsectumia se face la 3 luni si chiar mai des daca e nevoie. Minim de 4 ori pe an. Dar impurities, spagari
7
0
bine le-a facut, asa le-as da si eu la jivinele comuniste de pe Cismelei bloc 1B, pute a ghena de lesini, carcalaci si sobolani cat cuprinde, si in loc sa puna mana sa faca curat in jegurile lor de apartamente, casca toata ziua gura de pe balcon, poate-si fac de lucru cu copiii din curtea scolii. Bine si copiii le dau ce merita.
6
0
Reporteri de tot rasul si mizeria faceti stiri de cum se maresc taxele si de infectia din oras, nu de oameni care curata mizeria si gandacii. Idioata aia de locatara sa crape cu carcalacii in brate. Si voi la fel. Inconstienti sunt aia care dorm pe gandaci si carcalaci
10
1
Povestea cu invazia gandacilor e valabila si la scara noastra. Avem un vecin care are crescatorie in casa si abia asteptam sa moara, dar nu moare nici de-al dracu. Cand vin seara pe scari fug carcalacii in toate directiile. Am izolat usa, am astupat si gaura cheii si cumpar insecticide de 200 lei pe luna si tot mai scapa cate unul. Vin pe canalizare. E un total dezastru. Probabil asa se ajunge la disperare.
10
2
Paracios mic ,nu ti-a dat si tie una mica?
10
5
deRATIZAREA are legatura cu soarecii si sobolanii. Poate e vorba de dezinsectie?
21
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
3
8
Oras Ovidiu bloc str Nationala 94 ov7sc a la subsol de face vin si tuica
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102