7.4° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
7.4° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

Alertă! Un nou mod de racolare al proxeneţilor ia amploare

Virgil STOIAN 23 ianuarie 2023 | 22:48 2836

O nouă metodă de racolare folosită de proxeneți pare să ia amploare. Astfel, aceștia se folosesc de un copil, care de obicei plânge, și care are o hârtie cu o adresă pe ea. Fetele și femeile sunt sfătuite să nu ducă copilul la acea adresă, pentru că astfel vor fi racolate pentru prostituție. În schimb, copilul trebuie dus la cea mai apropiată secție de poliție.

Alerta! Un nou mod de racolare al proxenetilor ia amploare


Traficul de carne vie face ravagii în România, fiind una dintre cele mai dezvoltate infracțiuni de la noi din țară. Dacă în trecut fetele erau luate cu forța de pe stradă iată că acum proxeneții au găsit o alternativă prin care apeleaza la mila eventualelor ”client”. Astfel, un copil plângând vine la o femeie, cu o hârtie pe care scrie o adresă, rugând-o să îl ducă la acea adresă. În momentul ajungerii la acea adresă, femeia a căzut în capcana întinsă de proxenet. Astfel, toate femeile și fetele sunt avertizate să nu facă prostia să meargă cu acel copil ci să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Replica,sunteți niște sclavi care inventați subiecte de cea mai joasă speță!!
0
1
In primul rand de la racolare,până la sechestru de persoane este o mare diferență!! Dacă vă racoleaza cineva asta nu înseamnă că va privează de libertate si deveniți prostituate!prostituate,deveniți de bună voie scursurilor vă place!
2
2
Fata de traumele pe care le produc,proxenetii sunt pedepsiti simbolic. La fel si traficantii de droguri,oamenii agresivi in trafic,violenti pe strazi. Pana si cei ce ataca politisti sunt tratati de parca ar fi monumente ale naturii aflate sub protectie,in loc sa fie impuscati dracului de scarbe.
6
0
Poți să mă pupi in ruc fara sa te apleci?.Mă simt ofensat și trebuie să îți dau ca ca t sa papi
5
1
Mai e simplu e să suni la 112.
3
1
Am observat in multe comentarii făcute cu răutate “pertinenta” la adresa politicienilor, a magistraților, a polițiștilor. Ce pot sa spun; degeaba le faceți. Nu știți chestia cu ursu? Câinii latră, ursul mere.
3
3
Nu e adevărat, eu nu fac asa ceva, eu am femei la produs si dau spaga politiei romane prin omul meu de casa plesa viorel politistul corupt
6
0
Eu la locala Cernavodă nu fac nimic, doar bârfesc colegii pe la colțuri și dau pe goană la șefi, un fel de c***a sunt!
5
0
Eu daca sunt sef de post la poliția Saligny nu pot fi prieten cu proxenetul și hotul de masini Piron Madalin?
4
0
proxeneții sunt mana-n mana cu poliția și politicul, deci nu ai ce sa faci, poliția și politicul se hrănesc din banii lor
9
2
Give me a gun, a few honest police and these sucmbags will be locked up in less than one week
4
1
Atenție mare cind dati declarati la politie ca interlopi sint mâna în mâna cu toate secțiile de politie și tot ce scrieți in declarație despre un interlop automat polițistul îl suna pe interlop și îi arată declarația și îi dă numele persoanei care a dat declaratie.
23
2
nu este modul de racolare ci faptul ca proxenetii sunt protejati de oameni politici cu functii inalte, o mare parte a politiei si o parte a justitiei dar in primul rand de toate guvernele si toate parlamentele care refuza sa se ocupe de problema asta extrem de grava la care suntem pe primul loc in europa de cateva decenii dar nesimtirea si magaria lor nu are nici o limita
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011