REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Aleşii comunei Cogealac s-au dus la meciul Steaua - Manchester City cu microbuzul primăriei!

Aleşii comunei Cogealac s-au dus la meciul Steaua - Manchester City cu microbuzul primăriei!

Replica API 18 august 2016 | 11:20 601

Fani înfocaţi

Fani înfocaţi

Meciul dintre Steaua şi Manchester City intră în istorie! Umilinţa suferită de echipa bucureşteană, învinsă cu scorul de 5-0, a fost dublată de farsa secolului pusă la cale de marea rivală a Stelei, Dinamo. Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost păcălit să accepte punerea în operă a unei coregrafii pe stadion. A crezut până în ultima clipă că va fi vorba despre un mesaj de încurajare a Stelei, însă… şoc! „Doar Dinamo Bucureşti” - a fost mesajul afişat pe cele două inele ale tribunei a doua în primele minute ale meciului. Farsa celor de la Dinamo a făcut înconjorul lumii, fiind descrisă cu lux de amănunte în toate publicaţii cu profil sportiv. Dincolo de toate aceste „detalii”, şi judeţul Constanţa se străduieşte să intre în atenţia nu neapărat a lumii, ci a publicului larg, prin devotamentul de care au dat dovadă fiii Cogealacului.

Suporteri adevăraţi, cu mic, cu mare, mai mulţi oameni de frunte ai Cogealacului au decis să meargă şi ei, marţi, la meciul disputat în Capitală. Şi nu oricum, ci folosind un microbuz despre care se presupune că nu deserveşte astfel de activităţi! Cu siguranţă, această „aroganţă” va intra şi în atenţia organelor de anchetă, întrucât, potrivit surselor noastre, viceprimarul comunei Cogealac, Cati Hristu, câţiva consilieri şi alţi cetăţeni din localitate s-au îmbarcat în microbuz şi... pe-aci ţi-e drumul către Capitală, la meci! Nici contracandidatul primarului la alegerile locale, consilierul Cristian Foamete, nu ar fi rezistat tentaţiei! Aşadar, conform surselor noastre, în microbuzul primăriei, înmatriculat CT 09 PWE, au urcat şoferul primăriei, Mihai Butcaru, viceprimarul Cati Hristu, consilierul Cristian Foamete, copilul acestuia, fratele lui Foamete, copilul acestuia, consilierul Sorin Şapte şi copilul acestuia, Gheorghe Luca, Vasile Bubolea, fostul viceprimar Constantin Alexe, Dumitru Ceamatu (zis Magnatu), Dumitru Bubolea (de meserie zugrav, dar şef peste Căminul Cultural din localitatea Cogealac), Doru Mutu (cioban şi şef peste Muzeul Satului din Cogealac), Mihai Roşca - patronul unei pizzerii, Dumitru Grosu, angajat al unei pizzerii, consilierul local Valentin Tănase. Se pare că, iniţial, şi primarul comunei Cogealac, Gheorghe Alexa, ar fi urcat în microbuz, dar a revenit la primărie, întrucât ar fi intervenit o problemă. Pentru că situaţia pare de-a dreptul ireală, l-am contactat şi pe primarul Alexa. Probabil că am fi crezut ce spun alte persoane, cum că informaţiile sunt false, „răutăţi ale unora”, dacă primarul nu s-ar fi bâlbâit teribil la auzul întrebărilor! „Nu ştiu nimic, eu n-am fost!”, a reacţionat edilul. Solicitat să se intereseze, primarul a dat din nou din colţ în colţ, spunând că: „Nu dau de şofer să îl întreb. Eu nu ştiu nimic, n-am fost la meci”. Şi a repetat „nu ştiu nimic, n-am fost la meci”, până a intervenit plictiseala...

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
machidoni fara scoala ,gestioneaza baii publici gunoaie de machidoni
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614