REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alex Bodi a cheltuit sume astronomice pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi a cheltuit sume astronomice pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Replica API 25 martie 2019 | 00:00 768

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu

“Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie Năstase, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, dar şi Leo de la Strehaia, care era topit după fotomodelul Loredana Chivu. De dragul lor, cei trei bărbaţi şi-au golit cardurile.

Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, de acum două săptămâni, Bianca Drăguşanu (37 de ani) şi Alex Bodi au sărbătorit împăcarea, zilele trecute, în Hong Kong, tocmai în China, oraş situat la o distanţă de 8. 146 de km de Bucureşti. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore de zbor, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

Cei doi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong, iar blondina a călătorit ca o prinţesă în propria ei cabină, cu duş, bar, Internet. Un zbor la clasa business, operat de compania aeriană cu care Bianca Drăguşanu a plecat spre Hong Kong, oferă una dintre cele mai luxoase călătorii comerciale posibile, cu locuri spaţioase şi dotări şi servicii de lux, inclusiv televizoare. Toate locurile au minibar, porturi USB, precum şi geamuri cu ”perdele” controlate electic. Luminozitatea în cabină se schimbă în funcţie de etapele zborului, la îmbarcare fiind roşu pal. Un adevărat spectacol pentru care omul de afaceri a plătit 4.000 de euro pentru biletele de avion dus-întors, plus alţi 4.000 de euro pe cazarea la un hotel de fiţe: “Alex ştie, a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click! Dar în luna mai ei au mai bifat o vacanţă de împăcare în Dubai, cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, situat la o distanţă de 3.400 km de Bucureşti. Biletele de avion dus-întors i-au costat 2.000 de euro, iar cazarea, într-un hotel de cinci stele, încă 4.000 de euro. S-au pozat pe plajă, în ipostaze scandaloase.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.....cum e turcul....si pistolul ! asa si ei , unul din guma si alte materiale recuperabile , si unul curvit , acrit , scolarizat in viata interlopilor .
4
0
Sa fim cu totii sanatosi si sa ne citim peste vreo 10 ani. Sa vedem atunci ce mutra va avea fata asta de plastic. Uitati-va la Daniela Gyorfi, la 50 de ani, ce distrusa este dupa atatea operatii. Draga de Bianca va fi si mai si, in mod cert.
6
0
Boboru' trebuie sa aibe creierul ocupat!
3
0
Asa un cocalar retardat nici nu merita ceva mai bun!!! Resapata asta este cea mai buna alegere pentru el!
5
0
si noi stam si balim la cum a calatorit borfetul si s-a kkt in avionul de lux etc .am fost la hong kong si vrajeala nu e sa iti lasi jegul in avion facind dus ci sa platesti cit mai putin pe bilet ."televizoare" sunt la fiecare scaun la cursele de distanta nu e ceva special pt parasuta siliconata dar voi cind scrieti
6
0
Ce iubire, ce sentimente, zici ca-i film indian. Hi. Hi. Si noi ne benoclam ca fraierii la astia care invart bani dubiosi. Pe langa politicieni si astia iau cumva bani de la noi. Noi n-avem bani nici macar sa ne ierte una ca tunata de Bianca.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614