REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alex BODI a DEZVĂLUIT de ce a BĂTUT-o PE BIANCA abia ACUM! VIDEO

Alex BODI a DEZVĂLUIT de ce a BĂTUT-o PE BIANCA abia ACUM! VIDEO

Replica API 20 septembrie 2021 | 13:20 2487

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format în trecut un cuplu extrem de iubit şi apreciat. Deşi mulţi au crezut că cei doi au o relaţie perfectă, lucrurile nu au stat deloc aşa. Blondina şi afaceristul au fost implicaţi în câteva scandaluri de proporţii, în urma cărora au ieşit scântei. În cadrul unei emisiuni TV, fostul soţ al Biancăi a vorbit despre episodul halucinant în care şi-a snopit fosta parteneră în bătaie.

Alex Bodi, în vârstă de 38 de ani, s-a făcut remarcat în lumea showbiz-ului românesc după ce a apărut la brațul Biancăi Drăgușanu. După despărţirea de blondină, prin viaţa afaceristului au mai trecut câteva femei frumoase, lucru ce l-a făcut să rămână în atenţia oamenilor.

Părerile acestora sunt împărţite în ceea ce îl priveşte pe milionar şi asta pentru că în spaţiul public au apărut de-a lungul timpului informaţii halucinante despre el. Unul dintre cele mai controversate episoade îl are în prim-plan pe afacerist, dar şi pe fosta sa soţie Bianca Drăguşanu.

Blondina a apărut desfigurată în bătaie de Bodi, iar în cadrul unui interviu mai vechi a explicat că a îndurat mai multe agresiuni timp de 2 ani din partea afaceristului. La acel moment, Bianca a publicat mai multe poze în care apărea plină de vănâtâi.

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză.

Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege.”, a zis blondina, la Xtra Night Show.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăguşanu?

La câteva luni de la incident, Bodi este decis să facă lumină şi să vorbească sincer despre ce s-a întâmplat. Astfel, afaceristul va participa în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, acolo unde o să răspundă la unele dintre cele mai incomode întrebări: „De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”/„Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”/„V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”,

„Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”/ „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”/„Sunteți zgârcit sau răzbunător?”/ „Ce înseamnă să fii mafiot?”, sunt unele dintre întrebările puse de Denise Rifai pentru Alex Bodi.

Denise Rifai a vrut să afle şi motivul pentru care afaceristul a fost violent cu fosta lui iubită, iar răspunsul pe larg poate fi urmărit în noua ediţie a emisiunii.

„Pentru că ea m-a lovit prima.”, a zis acesta într-un promo pentru show.

Video kanald.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a cerut o marire de tarif ?
4
0
ca nu voia sa munceasca sa aduca bani in casa
6
0
a batut.o pe bianca in gura ca pe coasa,ca gura e rea,urul e bun!
4
0
Ce ma mira ca inca umbla liber.
4
0
De ce nu e in puscarie.
5
0
Cine plmea este alex bodi?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218