REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alex Bodi, gesturi surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu!

Alex Bodi, gesturi surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu!

Replica API 14 mai 2021 | 00:00 1030

Informații exclusive, așa cum v-au obișnuit reporterii Spynews.ro! Alex Bodi încearcă să se împace cu Bianca Drăgușanu la scurtă vreme după ce a fost pus sub control judiciar? Încearcă afaceristul să o recucerească prin gesturi surprinzătoare? Ce spune frumoasa divă? Se împacă sau nu cu omul de afaceri? Iată ce spun apropiații celor doi!

Alex Bodi a oferit astăzi primul interviu din libertate, mai exact, la scurt timp după ce a fost pus sub control judiciar. Printre altele, controversatul om de afaceri a vorbit și despre fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. Una dintre cele mai surprinzătoare declarații a fost cea în care acesta spunea că viața este imprevizibilă și să nu spui niciodată niciodată. Ba mai mult, întrebat despre blondină, afaceristul a transmis următoarele cuvinte „nu e capitol încheiat în relația mea de viață cu nimeni”, lucru ce i-a băgat în ceață pe fanii lor și a stârnit totodată un val de controverse!

Alex Bodi face gesturi surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu?

Nu doar fanii au reacționat, ci și persoane din apropierea lui Alex Bodi și ai Biancăi Drăgușanu. Informațiile primite din partea surselor scot la iveală detalii incredibile, cum ar fi că afaceristul încă ar căutat-o pe celebra blondă și că ar face gesturi surprinzătoare pentru ea.

Tot sursele susțin că interviul ar fi ajuns și la ureche Biancăi Drăgușanu, iar aceasta ar fi transmis că nu este surprinsă de gândirea lui și că totuși face tot ce-i stă în putință să-l evite pe Alex Bodi. Mai exact, apropiații lor au transmis că focoasa blondă nu ar mai ieși în oraș, că nu ar mai merge în locurile pe care obișnuia să le frecventeze cu el tocmai pentru ca să nu se întâlnească! Ce este și mai uimitor e faptul că sursele susțin că diva ar fi luat o decizie radicală în ziua în care a aflat că fostul soț a fost pus sub control judiciar, aceea de a pleca în Dubai, loc în care a stat, în total, opt zile.

Vrea sau nu blondina să se împace cu afaceristul?

Iar asta nu e tot! Apropiații afaceristului și ai divei au mai transmis că toată lumea știe că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi aveau abonament la o sală de sport cunoscută din Capitală, însă în prezent, conform surselor, afaceristul și-a dat tag pe Instagram la o altă sală aflată în apropierea zonei în care locuiește Gabi Bădălău, probabil cu speranța de a da „nas în nas” cu fosta lui soție.

Iar asta nu e tot! Dacă în declarațiile oferite în interviul pentru Antena Stars Alex Bodi spunea că viața e imprevizibilă și că să nu spui niciodată niciodată legat de Bianca Drăgușanu și relația cu ea, blondina s-ar fi confesat unei prietene și i-ar fi spus acesteia că pentru ea niciodată e mai sigur ca niciodată, că deși toată lumea încă îi aduce la cunoștință lucruri despre afacerist ca și cum ar fi soția lui, ea l-ar evita 100%, mai informează sursele, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218