REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alex Bodi regretă că a divorțat de Iulia Sălăgean: ”E o femeie pe care poți să o ai toată viața”

Alex Bodi regretă că a divorțat de Iulia Sălăgean: ”E o femeie pe care poți să o ai toată viața”

Replica API 21 septembrie 2021 | 19:14 31203

Alex Bodi și Iulia Sălăgean au divorțat în noiembrie 2018, la scurt timp după ce afaceristul s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut o relație frumoasă în urma căruia a rezultat și o fetiță. Astăzi el regretă însă că au ajuns la despărțire și are numai cuvinte de laudă la adresa mamei fiicei lui, scrie spynews.ro

Alex Bodi e în prezent un bărbat curtat de multe femei, iar afaceristul a avut multe relații până la această vârstă, însă presă știe de doar câteva dintre el. Totodată, el a fost și căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Iulia Sălăgean.

Omul de afaceri și Iulia Sălăgean au divorțat în 2018, la scurt timp după ce el a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, însă acum mărturisește că regretă că a făcut acest pas deoarece are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei care i-a oferit de altfel și o fetiță de care e foarte mândru.

Alex Bodi spune că Iulia Sălăgean i-a fost tot timpul alături, că au trecut prin momente dificile împreună și că vedeta chiar și-a vândut salonul pe care îl deținea doar pentru a-l ajuta cu bani atunci când a avut o situație complicată.

”Iulia a fost alături de mine în momentul în care eram un om foarte greu de stăpânit, eram stresat, întâmpinat numeroase probleme, ea din propria inițiativă și-a vândut salonul și a vrut să mă ajute, chiar dacă situația ei nu era cea mai bună. Am trecut prin multe împreună, am locuit cu Germania o perioadă de timp cu ea, mi-a fost alături din punct de vedere spiritual, cu sfaturi, putea să mă tempereze, chiar n-am ce să zic urât de Iulia niciodată”, a spus Alex Bodi în cadrul unei emisiuni TV.

Alex Bodi a mărturisit că în afara faptului că au existat între ei anumite discuții contradictorii, mai tot timpul relația lor a fost una frumoasă și au sperat că vor îmbătrânii împreună. Totuși, deoarece nimeni nu a lăsat de la el din orgoliu, afaceristul spune că i-a costat mult acest lucru și din acest motiv au ajuns să se separe.

El a precizat că Iulia Sălăgean e o femeie pe care o poți avea toată viața și care trebuie să știi cum să o prețuiești.

”Că am avut noi anumite discuții sau că am avut noi niște contre în 2018, cred că a fost mai mult din orgoliu, orgoliu care ne-a costat pe amândoi. E o femeie superbă, o femeie pe care poți să o ai toată viața, dacă îți dorești și știi să o prețuiești”, a mai spus afaceristul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da e e refolosibila si produce mult .
4
1
Pescarul asta nenorocit e om de afaceri? Hai sic tir lepr elor.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218