REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Alex Filip și-a anunțat retragerea din lupte! Meci dedicat unei cauze nobile, în cadrul OSS Fights 04

Alex Filip și-a anunțat retragerea din lupte! Meci dedicat unei cauze nobile, în cadrul OSS Fights 04

Replica API 23 august 2019 | 17:46 3694

În cadrul galei OSS Fight 4, desfăşurată la Mamaia, luptătorul Alex Filip (care este poliţist) și-a anunțat retragerea. A câștigat meciul cu Mădălin Mogoș, dar la final a precizat că va mai lupta la sfârșitul anului, însă nu la Constanţa, după care se va dedica mai mult copiilor săi și copiilor pe care îi antrenează.

De precizat că meciul Filip-Mogoș a fost dedicat unei cauze caritabile: salvarea unei fetiţe grav bolnavă, Daria Maria Iancu.

Pe parcursul galei au avut loc nu mai puţin de 14 lupte, iar în paralel au fost filmate şi câteva cadre pentru filmul Back to Back (detalii AICI).

Dintre meciurile spectaculoase menţionăm cel dintre moldoveanul Victor Apostol şi Mădălin Crăciunică (România), primul reuşind o victorie în forţă. De asemenea, brazilianul Guilherme Rodrigo a fost învins de românul Daniel Pattvean, într-un meci de asemenea spectaculos! Exemplele nu se opresc aici, însă facem precizarea că, printre sponsorii acestei ediţii a OSS Fights s-a numărat şi restaurantul Don Corleone din Mamaia.

De asemenea, de precizat că pentru fetiţa care are nevoie de ajutor, fiind grav bolnavă - Daria Maria Iancu a contribuit cu 2500 de euro Get'Bet.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Figurant de cacao , umbla si el cu folie pe parbriz la A6 sa se dea jmecher
6
0
reusita gala, culmea nu era picior de tigan, cred ca si-o furau rapid daca indrazneau sa apara. Tiganii nu gusta galele combat ha ha ha Stati la tigancile voastre cu botul in salvari imputiti.
1
1
Ca sportiv sa zicem ca e ok,dar ca om e zero. Un spagar,un gabor corupt. Iar frasu' e la fel ca el. Sta la masa cu toti interlopii si care nu sare la cap il da in primie si apoi il salta.
9
1
Pacat,am fi vrut sa vedem mai multe lupte cu el !
2
1
multa lume plina de invidie si rautate . . !
3
4
Bravo Alex! Multumim pentru ponturi! Ne gasesti in Abator la una mica.
6
2
Ridicati toti parcii la rang de vedete...
9
0
Doamne, ce tragedie ! Alex, nuuuu. Ramai cu noi ca tare ne place cand stai in genunchi prin ring
9
3
Cine este Irimia? Cine este Filip? Va arde de 'stouri cum mine? Ca va bat cap in cap acum!... Dau cu frati-miu' dupa voi! Adica cu Nate!
7
3
Il tine Irimia in brate . E un luptator de cacat are mai multe infrangeri decat victorii. Sa castige si el un meci i l au adus pe Hanibal care nu stie sa stea in picioare .Isi alege adversarii la fiecare meci sa iasa castigator sa nu se mai faca de cacat . A ajuns sportul asta facut cu papusi muppets gen Alex Filip
19
3
Ce moda estem omul karpeta
6
3
Bah, ia mhai puphati-mah in KVR! "V"-ul fiind roman, ca pe vremea gladiatorilor! Adica de citeste "U", prostilor, care nu stiti cu se mananca latina veche...
7
8
Il punem in ring pe Alex cu Stipe Miocic? Si lui Stipe i-au "crescut" vreo 3-4 tatuaje pe corp in ultimul an. Se vor duela de la egal la egal... In materie de tatuaje! Eu am facut antrenamente cu Stipe. Am facut sparring cu el. Acum 3 ani. In Zafreb. Dupa ce l-am mototolit bine, pentru ca am 2,03 m si 130 de kg si dau peste 850 la pumnul robotic din Tabacarie, mai mult decat Cain Velasquez, l-am intrebat: nu ma inviti si in Pula, statiunea voastra renumita?
8
5
asta e mai infractor ca infractorii. si el si frasu
17
4
Nu mai amestecati viata personala cu serviciul... si cu sportul... trebui sa ai timp pentru toate... ... nu stiti decat sa denigrati oameni... intai ar trebui sa apreciati oameni pentru efortul pe care il fac ...multi dintre voi ati vrea sa fiti ca el...
15
3
Asta e politist si ii zicea lu barzecu cand vine diicot in control. Il acoperea sa vanda etnobotanice deci halal politie , un jeg
18
5
umbla un zvon in inel2 ca asta nu mai e politist de cativa ani chiar. E ca toti usereii...antreprenor. Nu face nimic adica. A fost dat afara din politie ca facea manevre cu traficantii de etnobotanice. sustinea un clan si batea pe altul
23
5
Mai lasati-l in pace. Nu este super mega giga campion, dar este un sportiv foarte bun. Legat de primul comentariu: nici mie nu-mi plac tatuatii, mazgalitii. Dar fiecare este in drept sa faca ce vrea cu corpul lui. Am mult mai multa incredere in capacitatea intelectuala si in calitatea unei persoane care nu s-a tatuat vreodata. Dar asta este...
18
0
Pe mn ma batut toata lumea ...eu bat copiii care ii prind cu in gram
13
8
Ba a batut si el cativa. Dar cred ca, per ansamblu, a fost mai mult invins. Un sportiv bun. Dar nu stiu ce i-a lipsit pentru a face performanta superioara. Poate ca s-a impartit intre cariera sportiva si serviciu si asta l-a afectat. Adica nu s-a dedicat 100 % sportului. Aceia din UFC, care ajung la mari performante, rar se ocupa si cu altceva. Poate mai mult din pasiune, nu pentru bani. Un caz este al lui Stipe Miocic, campion actual la categoria grea, care este si pompier! Chiar daca castiga 750.000 USD intr-un meci, ca in ultimul! Probabil ca a gasit procedura optima de a le imbina perfect.
16
1
Ce sportiv tatuat ca un drogat
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367