REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. „Am rămas fără cuvinte“

Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. „Am rămas fără cuvinte“

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 561

Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi au împreuna doi băieți și o relație așa cum și-au dorit. Chiar dacă fetița artistei locuiește în Italia cu tatăl ei, Vincenzo Castellano, aceștia merg împreună la Maya, ori de câte ori timpul le permite. Recent, interpretul a făcut un gest emoționant.

Antonia și Alex au acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care au dezvăluit lucruri mai puțin știute despre familia lor. Artistul mărturisește că și-ar dori să o viziteze mai des pe Maya, fetița iubitei lui, cu care are o relație foarte bună. ” Am fost de foarte multe ori, însă nu de câte ori mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam situația asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul”, a spus Velea.

„ Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun. Iar Alex este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a completat și Antonia.

În urmă cu ceva timp, artistul a dezvăluit cum reușește să aibă o relație liniștită cu mama copiilor săi. „Dacă eram geloşi, ne făceam viaţa un calvar', a declarat Alex Velea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..vaide capul tau fetita...chiar nu ti-e sila de vopsitul,pictatul desenatul pe care-l strangi la piept??sigur o faci din interes...
3
0
CACALARU TOT COCALAR RAMANE,,
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218