REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani. „Nu apucăm niciodată să stăm 7-8 zile. Avem concerte și contracte”

Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani. „Nu apucăm niciodată să stăm 7-8 zile. Avem concerte și contracte”

Replica API 29 ianuarie 2019 | 00:00 732

Alex Velea și Antonia

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton și par că au găsit rețeta succesului, atât în ceea ce privește carierele lor muzicale, cât și relația de cuplu. Își încarcă bateriile în vacanțe scurte și fac bani pe bandă rulantă.

Deși viața de artist pare, privită din exterior, una extrem de frumoasă și lejeră, în realitate, presupune multă muncă și perseverență pentru a rămâne în atenția publicului. Atât Alex Velea, cât și Antonia au învățat, de-a lungul timpului, să valorifice la maximum puținul timp liber pe care îl au.

Concerte, înregistrări în studio, lansări, promovări de piese, filmări de videoclipuri, reclame, contracte de imagine, ședințe foto sunt aspecte deloc de neglijat din viața lor, la care se adaugă rolul de părinți pentru cei doi copii, Dominic și Akim, în cazul Antoniei existând și Maya, fetița pe care o are cu Vincenzo Castellano și care trăiește în Italia.

În toată această aglomerare de sarcini se impune, desigur, câte o vacanță, din când în când. E necesară pentru recăpătarea forțelor. Multe vedete „fug” câte o săptămână, două, trei, pe tărâmuri exotice pentru a-și încărca bateriile, însă Antonia și Alex nu pot face asta.

„În vacanțe stăm, de obicei, 4-5 zile, nu apucăm niciodată să stăm într-o vacanță reală, să stăm 7-8 zile. Avem multe concerte, diverse contracte pe care trebuie să le onorăm, care ne asigură existența și traiul pe care ni-l dorim, trebuie să muncești pentru toată treaba asta”, a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine se uita la voi doi,ori nu este sanatos,ori nu gandeste...ce sa vada la voi???picturile urangutanului vopsit??? bine ca nu mai apare la ACCES DIRECT,,putem sa stam linistiti...
3
0
Ar trebui sa stati mai mult in vacante,decat sa prestati jalnic....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614